Sommar med Kulturskolan

Vad är du intresserad av? Se hela sommarens program eller välj kategori. Alla aktiviteter är helt gratis.

 • Samba


  Är du nyfiken på samba? Vill du prova på att spela sambatrummor eller kanske dansa? Då har du möjlighet att testa i sommar. Vi finns på flera olika platser i Uddevalla. Kom när det passar dig. Inga förkunskaper krävs.Ålder: 7-26 år.
  Läs mer
  Barnteater
 • Funkissång


  Vi sjunger och spelar rytminstrument och använder TAKK som teckenstöd. Ingen föranmälan. Bara kom!
  Läs mer
  Barnteater
 • Bild-, dans- och teater


  Tycker du det är roligt att vara kreativ? Kom och skapa tillsammans med oss. Vi dansar, vi målar och vi spelar teater.Ålder: 13 år och uppåt.
  Läs mer
  Barnteater
 • Göra beats


  Här får du möjlighet att fritt skapa din egen musik. Du får en kort genomgång av musikappen på iPadsen du använder och är snabbt igång. Inga förkunskaper krävs.Ålder: 13-18 år.
  Läs mer
  Barnteater
 • Stråkäventyret


  Vi spelar fiol, ukulele, bas och sjunger, arbetar med puls och rytm tillsammans, allt på ett lekfullt sätt. Man behöver inte ha några förkunskaper när man kommer till Stråkäventyret, utan vi lär oss de olika instrumenten tillsammans.Ålder 6-10 år, 13 år och äldre 23 juni på Rampen.
  Läs mer
  Barnteater
 • Smyckesverkstad och cellomusik


  Kom och var med och skapa dina egna smycken till toner av stämningsfylld cellomusik. I denna tvärkonstnärliga verkstad kommer vi inspireras av
  cellospel och tillverka halsband, armband och örhänge i olika material,
  färger och former.
  Ålder: 7-12
  Läs mer
  Barnteater
 • Sagostund med musik


  Sagostund med levande musik och ljudillustrationer skapar en magisk stund i fantasins och sagornas värld. Bibliotekarier från Dalabergs bibliotek läser klassiska sagor med musiker från Kulturskolan. Sagostunder för barn som är 3 till 6 år gamla. Ni behöver inte anmäla er i förväg, och även äldre och yngre syskon får gärna följa med.Ålder: 3-6
  Läs mer
  Barnteater
 • Kulturverkstaden


  Kulturverkstaden är för dig mellan 6–12 år. Här kan du vara kreativ och skapa musik, film. Du kan måla, spela instrument, spela teater, sjunga och dansa.Ingen föranmälan behövs, man kan komma och gå som man vill. Yngre barn ska ha sällskap av avsvarande förälder eller äldre syskon.Ålder: 6-12
  Läs mer
  Barnteater
 • Dansworkshop


  Vi dansar och har kul tillsammans. Vi kommer testa olika dansstilar och få en inblick i hur en danslektion ser ut. Det kommer även finnas utrymme att skapa både eget och tillsammans.Ingen föranmälan krävs. Det är bara att dyka upp. Ha gärna kläder du kan röra dig i.
  Läs mer
  Barnteater
 • Dansa balett och spela piano


  Välkommen att prova att dansa balett med danslärare Olivia och spela piano med pianolärare Jelena från Kulturskolan. Vi lär oss grundtekniker i balett och piano och har roligt tillsammans!

  Kom som du är, du behöver inte ta med något eller kunna något sedan innan. Ålder: 8-12

  Läs mer
  Barnteater
 • Bild, dans och teater


  Du kommer att få dansa, leka, måla och klä ut dig. Varje tillfälle bjuder på olika upplevelser och överraskningar.Ålder: 7–12 år
  Läs mer
  Barnteater

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00