Parksommar Sessions

Länk till Bohusläningen Bohusläningen

Parksommar Sessions är Uddevalla kommuns satsning på en serie konserter denna sommar. Spelningarna kommer livesändas via bohuslaningen.se. Istället för att ses i någon av våra parker, så får vi nu möjligheten att uppleva livemusik på ett säkert sätt framför våra skärmar istället. Vi kommer sända alla tre konserterna vid samma tidpunkt och tre dagar på raken, för att skapa en känsla av festival.

Varje spelning genomförs på en ny, unik plats för livemusik och presenteras i samband med sändningen. Parksommar Sessions är ett publikfritt arrangemang enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och adressen är således bohuslaningen.se.

Sändningen är öppen för alla, inte enbart för prenumeranter. Varmt välkomna till Parksommar Sessions!

Arrangör är Offentlig kultur vid Kultur och Fritidsförvaltningen i samarbete med Bohusläningen.

Program

Newkid

Torsdag 9 Juli – NEWKID

(via bohuslaningen.se)

RnB / Hip-hop

Newkid gör krispig pop-R&B och har omnämnts som ”den starkast lysande stjärnan på den genrehimlen”. Alldeles nyligen så släppte Uddevallabördige artisten nya albumet Mount Juhn, och singeln Kanske var vi rätt bra ändå har hörts flitigt i radio och tv under våren. Alexander ”Newkid” Ferrer blev i april klar för årets säsong av Så Mycket Bättre.

Läs mer om Newkid

Goodharvest

Fredag 10 Juli – GOOD HARVEST

(via bohuslaningen.se)

Americana / Singer-songwriter

I över 14 år har Hanna Enlöf och Ylva Eriksson spelat tillsammans och delat samma musikaliska vision i bandet Good Harvest. Andra fullängdsalbumet Dream of June kom ut i vintras och är full av tät och vacker stämsång som har blivit deras signum. Deras svenska tolkning av klassisk americana blev mer känd för den svenska publiken sedan bandet medverkat i På Spåret under den senaste säsongen.

Läs mer om Good Harvest

Jelassi

Lördag 11 Juli – JELASSI

(via bohuslaningen.se)

Hip-hop

Jelassi är det unga hiphopfenomenet från Farsta som sedan tonåren hängt i studior och skrivit lyrik. Hon spelade på SMASH-festivalen 2018 innan hon hade släppt en officiell singel. Hon har uppträtt på Polar Music Prize-utdelningen och på skiva gästat Silvana Imam och Cherrie. Hon säger sig vara trött på negativism, glorifiering av våld och droger, vill i stället bidra med någonting annat.

Läs mer om Jelassi

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00