Konferensanläggningar

Några exempel på konferensanläggningar i Uddevalla kommun. Du kan hitta fler lokaler och anläggningar på Uddevalla.com.

Best Western Hotel Carlia

Ligger i centrala Uddevalla nära butiker och restauranger. Konferenslokaler i olika storlekar den största lokalen tar 120 pers. Även egen restaurang som tar upp till 250 personer.

Bohusgården hotell & konferens

Ett konferens- och hotell i Uddevalla, med en fantastisk utsikt över Byfjorden. Med ett brett utbud av lokaler, för både stora och små grupper. Här kan grupper upp till 500 personer tas emot. Det finns 30 komplett utrustade konferenslokaler.

Bohusläns museum

Ligger i centrala Uddevalla i inre delen av Byfjorden. Lokaler finns som är lämplig för allt från en liten grupp upp till 150 personer. Med full teknisk utrustning och hörslinga.

Folkets Hus

Mitt i centrum i Uddevalla. Utbudet av lokaler passar både små som stora grupper. Fräscha lokaler med teknisk utrustning och wifi i alla lokaler.

Hafsten Resort

Ligger utanför Uddevalla på vägen ut mot Orust. Lokaler fullt utrustade med modern teknik, till grupper upp till 50 personer.

Kustkonferens Ljungskile folkhögskola

Ligger i Ljungskile med utsikt mot Ljungskileviken. Erbjuder både stora och små lokaler.

Åh Stifts-och konferensgård

Åh Stift- och konferensgård ligger mellan Uddevalla och Ljungskile som tar emot konferensgrupper. Det finns olika konferens- och möteslokaler att erbjuda, allt från det lilla rummet för bara några få deltagare, till plats för upp till 330 personer.

Förslag på sidor