Mötesplats Tureborg

Mötesplats Tureborg är stängd för att begränsa smittspridning av coronavirus covid-19.

Till Mötesplats Tureborg är alla som bor i Uddevalla kommun välkomna! Hit kan du komma och umgås med andra, låna datorer, spela spel, låna symaskin, lyssna på föreläsningar, få läxhjälp eller komma in för att köpa en kopp kaffe. Vi riktar oss främst till vuxna, personer över 18 år.

Här finns samhällsvägledare som vägleder och stöttar dig utifrån dina behov. Vi kan ge dig information om samhället och vägleda dig så att du får rätt sorts samhällsservice. Vi hjälper dig till exempel med att läsa och förklara dina brev och boka tider i andra delar av kommunen eller hos olika myndigheter så att du kommer till rätt plats och rätt person.

Tillsammans med andra anordnar vi aktiviteter så som Tureborgsdagen och familjeaktiviteter. Vi samverkar också med olika studieförbund och föreningar på området för att skapa aktiviteter och studiecirklar.

Vi samarbetar och samverkar med alla som kan bidra till att vårt Uddevalla och vårt område ska bli så bra som möjligt. Vår policy är att ha ett gott bemötande, visa respekt, vara professionella och verka för allas lika värde.

Välkommen till Mötesplats Tureborg!

Jobbcaféet är en del av Tureborgs mötesplats där du får hjälp med bland annat att skriva skriva CV och söka arbete på onsdag klockan 13.00-16.00.

Öppettider

Måndag-fredag 8.30-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00
Lördag, söndag och helgdagar stängt

Kontakt
Telefon 0522-69 64 72

Kontakt

Aida Redzic, +46 522‑69 61 16

Teamledare

aida.redzic@uddevalla.se

Servicecenter fridhem Svanevägen 2

45193 

UDDEVALLA

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00