Tummetott

Tummetotts personal

Vi tror att varje barn är fylld av nyfikenhet, lust och upptäckarglädje, som med rätt stimulans och utvecklande miljö kan fånga lärande och utveckling hos barnet. Vi arbetar dagligen med att skapa trygghet och tillit och en god gruppanda där barnens självkänskla och självförtroende kan utvecklas.

"Jag kan" - "Jag duger som jag är".

Här på Tummetott har vi ett temaarbete där vi arbetar med Babblarna för att stimulera språk och språkutveckling på ett lustfyllt sätt.

Barnen är indelade i grupper efter ålder och mognad när vi arbetar med vårt temaarbete.

Barnen känner till Babblarna och tycker att dessa figurer är intressanta och roliga.  Doddo som står  för värdegrund och förhållningssätt, känslor och social kompetens. Babba gillar språket med sagor, rim och ramsor. Bibbi är förtjust i matematik, Dadda håller på med Natur, Teknik och experiment. Bobbo älskar musik, dans, rörelse och drama. Diddi är en kreativ konstnär som gillar att skapa.

Det viktigaste i vår verksamhet är att skapa en god relation som ger föräldrarna trygghet i att lämna det finaste de har i vår omsorg.

När barnen lämnar oss inför skolstarten vill vi att barnen skall bära med sig minnesvärda, lärorika och roliga upplevelser från Tummetott.

Välkommen till Tummetott ! Har ni några funderingar så hör gärna av er.

Tel:0522-69 83 71 Anette, Bettan och Irene

Förslag på sidor