Ledning

Hej!

Jag heter Elin Östebo och är sedan augusti 2023 rektor på Dalabergsskolan. Jag har tidigare arbetat som rektor på en grundskola i östra Göteborg. Därifrån tar jag med mig många goda erfarenheter som jag kan ha nytta av i mitt nya uppdrag som rektor på Dalaberg.

Som rektor handlar mitt arbete i grunden om att se till att alla elever är trygga och lär sig så mycket som möjligt. För att nå dit behöver vi arbeta aktivt för att främja en trygg miljö och aktivt arbeta förebyggande mot kränkningar. Lärarna behöver trivas på sina jobb och vara rätt person på rätt plats - de är ju våra superhjältar som möter eleverna varje dag!

Våren 2022 gjorde jag färdigt Rektorsprogrammet vid Göteborgs Universitet, och mitt fördjupade förbättringsarbete under utbildningens tre år handlade om fritidshemmets uppdrag. Fritids klappar mitt hjärta lite extra för!

Jag ser gärna att du som förälder eller elev tar en direkt kontakt med mig om det är något du är orolig över eller vill ta upp med mig, jag finns här för er skull. Jag siktar på att snabbt lära mig namnet på alla barn, och jag ser gärna att ni föräldrar presenterar er när ni ser mig så lär jag känna er också. Tillsammans skapar vi en riktigt bra skola!

Ni når mig på:

Telefon: 0522-69 66 55

Mobil/sms: 0736-26 26 89

Epost: elin.ostebo@uddevalla.se


Förslag på sidor