Gymnasievalet

På denna sida lägger vi ut mer detaljerad information om gymnasievalet som viktiga datum när det gäller ansökningsprocessen, tider för öppet hus och gymnasiemässor, presentation från föräldramöte, aktuellt utbud av gymnasieutbildningar i Uddevalla osv. Sidan uppdateras efter hand. Detta innebär att sidan ibland är nästan tom och ibland mer påfylld. Kolla gärna på gymnasieskolornas egna hemsidor för den mest aktuella informationen.

Infon på denna sidan kompletteras med den mer allmänna gymnasieinfo som är gemensam för kommunen. Den hittar du här. Här kan du till exempel läsa om vilka de nationellaprogrammen är, vad som krävs för att bli behörig till gymnasiet, länkar till gymnasieskolorna i Uddevalla och andra länkar som är bra att ha gällande gymnasievalet.

Viktiga datum inför gymnasievalet

Du söker via antagning.fyrbodal.se där du klickar dig vidare till Indra (det är också här du kan se ditt preliminärbesked, får ditt antagningsbesked, svarar på ditt antagningsbesked).

Obs! Glöm inte att spara inloggningsuppgifterna du får hem (skickas hem i början av december)/skriv upp nytt lösenord. De behövs under hela antagningsperioden.

Förslag på sidor