Om Ramnerödsskolan

Ramnerödsskolan är en om- och tillbyggd F-9 skola med kapacitet för 26 klasser och mellan 650-750 elever. Skolan har också utbyggd idrottshall, ny matsal och ett nytt tillredningskök. Uddevalla är en kommun som växer och befolkningen förväntas att öka. För att kunna ta emot alla elever på Ramnerödsskolan har ett nytt skolområde bildats.

Våra skolhus

Skolan består av fyra hus. Hus A är det stora huset i mitten. Här finns högstadiets alla teorisalar. Hus B är det låga huset bredvid hus A, där har alla elever slöjd, hemkunskap, teknik och bild. I hus C som ligger längst fram av husen har vi idrott och i hus D- där stora entrén är placerad ligger matsalen för hela skolan. Där sitter också rektorer och administration. På våning 2 och 3 håller de yngre barnen F-4 till.

Ramneröd 7-9

På Ramnerödsskolan 7-9 går cirka 250 elever. Vi är indelade i arbetslag 7, 8 och 9 med 6-8 lärare kopplade till varje arbetslag. Varje årskurs har en egen hemvist där de flesta lektioner är och lärarnas arbetsrum är placerade nära eleverna för att skapa trygghet och närhet.

Att det går bra för dig är viktigt för oss

Du som elev är den viktigaste personen på Ramnerödsskolan och vi gör allt vi kan för att du ska lyckas nå dina mål. Vi tror på tydlighet, höga förväntningar och goda relationer. Din framgång är vårt mål.

Förslag på sidor