Våra kök

Vi har välutbildad och engagerad personal som arbetar på bästa sätt. De allra flesta av våra gäster har tillagningen på plats. Ett 40-tal tillagningskök som lagar maten men några enheter har begränsade möjligheter och får maten från ett närliggande kök. I ett centralkök lagas och packas matlådor till ca 300 kunder.

" Vi kan som lite kuriosa berätta att det en vanlig köttbulledag serveras ca 70 000 köttbullar, 780 liter sås och 1,4 ton potatis! Till detta serveras även grönsaker, bröd och mjölk och givetvis lingonsylt."

Varje dag serveras 10 000 luncher till barn och unga och utöver det, frukost och mellanmål till förskole- och fritidsbarn.

Välkommen till bords!

Kontakt

Karin Nilsson, +46 522‑69 70 88

Enhetschef

karin.nilsson@uddevalla.se

Samhällsbyggnad Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00