Lucka 8: Fler böcker till personalen

I lucka 5 tipsade vi i Skolbibliotek Uddevalla om digitala böcker, vi vill också passa på att lansera ett helt nytt fysiskt skolbibliotek - Det analoga pedagog Uddevalla.

Nya böcker pedagog uddevalla

Många av de pedagogiska tipsen här och de gemensamma föreläsningar vi haft under året finns förstås i bokform. Det är vår ambition att ni ska kunna låna böcker och material från oss för att förkovra er ytterligare. Vi tillgängliggör samtidigt det teori- och metodmaterial som vi samlat på oss genom åren på utvecklingsenheten. Av förklarliga skäl har vi mängder av böcker om läsning och lärande för hållbar utveckling och vi samlar kontinuerligt fler böcker med koppling till pågående utvecklingsområden. Vad sägs till exempel om senast inköpta Lektionsdesign : en handbok av Helena Wallberg och Pojkar i skolan : vad lärare och andra vuxna behöver veta för att fler pojkar ska lyckas i skolan av Fredrik Zimmerman.

Vi har några exemplar av varje titel och lånetiden är en månad. Än så länge måste ni logga in i den gamla bibliotekskatalogen Freelib för att se vilka böcker som finns inne men när vår nya sida är igång så kommer ni åt beståndet direkt.

Det går självklart bra att komma ner till Södra Hamngatan 13 och bläddra i bokhyllorna här. Har ni önskemål och inköpsförslag så tar vi gärna emot det. Kanske har ni egna aktuella böcker på skolan som samlar damm? Vi hjälper dem gärna att hitta nya läsare på andra skolor. Kontakta skolbibliotek@uddevalla.se

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300