Lucka 18: Vårens kulturprogram

Nu är vi väl svältfödda på kulturupplevelser. Jag tror det är många med mig som önskar att vi snart får ta del av live-upplevelser igen. Vi håller tummarna och planerar för en kulturspäckad vårtermin.

Bild från föreställningen Oroarna

UPPDATERING: Regionteater Väst har flyttat fram sina premiärer pga covid-19 därför stämmer inte datum och tider i det tryckta programmet. Vi uppdaterar på inblicken så snart nytt spelschema är klart

Först ut är teater för år 3 och författarbesök för år 4, redan under vecka 3!

Därefter blir det scenkonst enligt vårt avtal med Regionteater Väst: För f-klassen en sprillans ny klassrumsföreställning, premiär 12 februari. För år 1-3 spelas Häxor, Matsalen och Oroarna igen, så hör gärna med dina kollegor som kanske sett dem tidigare år. Även högstadiet får gå på premiär den 12 februari, Kleopatra, där eleverna får möta ett av världshistoriens mest kända kärlekspar. Passion, maktkamp och ond bråd död. Programmet skickas till er i tryckt form men du kan redan nu botanisera bland föreställningarna på inblicken och boka era platser direkt till Helena på teatern.

Så fort museet öppnar igen får ni passa på att se utställningen Fåglar där flera utav våra klasser har bidragit. Vi fortsätter också att erbjuda bussresa och guidningar för utvalda årskurser till Vitlycke museum och Bohusläns försvarsmuseum.

Ha nu ett riktigt härligt lov, på återseende i januari.

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300