Ekologiskt och klimatsmart

Måltidsservice strävar efter att uppnå kommunens ekologiska mål. En viktig del är att servera ekologisk mjölk och bananer. Vi jobbar med att få våra gäster att acceptera nya smaker och konsistenser.

Alla måste hjälpas åt för att värna om vår natur och miljö och hushålla med resurserna (råvaror, tid och pengar). Du som har barn i kommunens verksamheter eller kanske till och med jobbar här kan också hjälpa till att hushålla med resurserna:

  • Meddela frånvaro
  • Servera dig den mängd du önskar, ta gärna om
  • Ät mer grönsaker och mindre kött
  • Smaka på bönor och linser när det serveras, det är klimatsmart och nyttig mat. Om du är ovan så vänjer du dig så småningom vid smak och konsistens

Kontakt

Ulrika Eriksson, +46 522‑69 74 75

Enhetschef

ulrika.eriksson@uddevalla.se

Östrabo Yrkes (köket) Agnebergsgymnasiet (köket)

451 81 

UDDEVALLA

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00