ES färdighetsprov/prova på dagar

OBS ändrade datum pga Covid-19!
Vi kommer att genomföra årets färdighetsprov vecka 16 och 17 våren 2021. Vi skickar en kallelse per post/mail till dig som valt Estetprogrammet i 1:a och 2-3:e hand ca 2 veckor innan, om tid och plats.

Dans

Välkommen till oss på dans!

Färdighetsprov genomförs torsdag 29/4 kl 09.00 eller 12.30. NYTT DATUM!

Du kommer få kallelse till en av tiderna per post om du sökt till oss i första, andra och tredje hand. På färdighetsprovet har du möjlighet att delta på en danslektion hos oss, och få max 50 extra poäng att lägga till dina betygspoäng. Du kommer få dansa lite balett, modernt, jazz och street. Du behöver inte kunna dansa, ha dansat innan eller förbereda något. Du träffar några lärare och du kan ställa frågor om utbildningen. Vi ser det som ett tillfälle för er att få prova på det vi erbjuder i dans på skolan samt att träffa dina blivande klasskamrater. Du har också möjlighet att titta på lokalerna och prata med elever som går på skolan. Ha mjuka kläder samt ta gärna med inneskor till streeten.

Har du frågor, kan du maila anneli.mehlin@uddevalla.se

Musik

Välkommen till oss på musik!

Färdighetsprov genomförs måndag 19/4 kl 9-12 ca

På provdagen får du chansen att träffa lärarna, se våra lokaler/utrustning, få allmän information om utbildningen. Du har också möjlighet att spela eller sjunga något för oss. Du kan få komp av oss eller använda mobil eller annat. Under din utbildning får du undervisning på 2 instrument, eller sång, och vi behöver veta vilka du har valt.

Tänk på att det inte är ett prov i vanlig mening, se det mer som en dag då du får chansen att träffa andra sökande och lära känna eventuella klasskamrater.
Färdighetsprovet ger dig max 50 poäng att lägga till dina betygspoäng.

Har du frågor kan du maila: magnus.aronsson@uddevalla.se för mer information.

Teater

Välkommen till oss på teater!

Färdighetsprov genomförs tisdag 20/4 kl 09.00-12.00.

Du behöver inte förbereda dig på något vis. Vi tar hand om dig när du kommer till oss! Du får jobba med en text, träffa andra elever som söker teater samt elever på skolan. Vi bjuder även på fika.
Meritpoäng på upp till 50 poäng ges vid genomfört och godkänt färdighetsprov.
Du är såklart välkommen att höra av dig om du undrar över något till: mikael.stalnacke@uddevalla.se.

Media

Välkommen till oss på media!

Färdighetsprov genomförs måndag 19/4 kl 9.00-15.00

På Estetik Media har vi två profiler, Foto samt FILM/TV. Under dagen har vi två arbetspass där du kommer prova båda profilerna. Under hela dagen arbetar du i grupp, dels med andra sökande men också tillsammans med elever som idag går på Estetik media. Och du äter lunch med våra elever.
En dag som sökande elever verkligen brukar uppskatta, välkommen!

Program:

Kl. 9:00-11:30 Samling kl 9, därefter arbete med analogt foto till 11:30.
11:30-12:30 Lunch på skolan
12:30-15:00 Ni får göra en kortfilm med våra elever.
Har du frågor, hör av dig till : gustav.johansson@uddevalla.se

Bild och Form

I bildsalen

Välkommen till oss på Bild och formgivning!

Färdighetsprov Bild och Form genomförs torsdag 22/4 kl 9.00-12.00 sal 713

Färdighetsprov i bild och form innebär att du får chansen att träffa lärarna, se våra lokaler/utrustning, få allmän information om utbildningen och att delta i några enkla bildaktiviteter. Du behöver inte förbereda dig inför dagen.
Tänk på att det inte är ett prov i vanlig mening, se det mer som en dag då du får chansen att träffa andra sökande, testa att jobba med bild och några av våra profiler och lära känna eventuella klasskamrater. Detta tar ca 2 timmar och ni är välkomna att äta lunch i matsalen efteråt om ni vill.

Färdighetsprovet ger dig max 50 poäng att lägga till dina betygspoäng.

För mer information kontakta rory.botha@uddevalla.se