ES färdighetsprov/prova på dagar

Estetiska programmet på Sinclair genomför i år färdighetsprov på alla inriktningarna där du har möjlighet att få upp till 50 poäng. De flesta proven är dock fortfarande utformade som ”prova på dag”, se info från varje inriktning nedan.
Vi vill gärna träffa alla som sökt, oavsett prioritet. Detta underlättar för dej om du senare skulle vilja göra ett omval.

Du behöver inte göra någon anmälan till färdighetsproven på Indra.
Vi skickar en kallelse till dig om tid och plats.

Dans

Välkomna till oss på dans!

Du kan välja mellan två tider:

5/3 kl. 12.00

7/3 kl. 9.00.

Anmäl dig via mail till: anneli.mehlin@uddevalla.se

På färdighetsprovet har du möjlighet att delta på en danslektion hos oss, och få max 50 extra poäng att lägga till dina betygspoäng. Du kommer få dansa lite balett, modernt, jazz och street. Du behöver inte kunna dansa, ha dansat innan eller förbereda något. Du träffar några lärare och du kan ställa frågor om utbildningen. Vi ser det som ett tillfälle för er att få prova på det vi erbjuder i dans på skolan samt att träffa dina blivande klasskamrater. Du har också möjlighet att titta på lokalerna och prata med elever som går på skolan.

Ha mjuka kläder samt ta gärna med inneskor till streetdelen.

Vi vill även träffa dig som inte sökt till oss i första hand.

Har du frågor, kan du maila anneli.mehlin@uddevalla.se

Välkommen!

Infofilm

Musik

Färdighetsprov genomförs måndag 4/3 2019. kl 9-12 ca

Meritvärde på upp till 50 poäng ges vid genomfört och godkänt färdighetsprov.

Kontakt: magnus.aronsson@uddevalla.se för mer information.

Infofilm

Teater

Färdighetsprov genomförs 5/3 2019 kl 09.00-12.00.

Du behöver inte förbereda dig på något vis. Vi tar hand om dig när du kommer till oss! Du får jobba med en text, träffa andra elever som söker teater samt elever på skolan. Vi bjuder även på fika.

Vi ser gärna att du anmäler dig till detta tillfälle. Det gör du genom att skicka ett mail till mikael.stalnacke@uddevalla.se. Du är såklart välkommen att höra av dig om du undrar något. Meritpoäng på upp till 50 poäng ges vid genomfört och godkänt färdighetsprov. Välkommen!

Infofilm

Media

På Estetik Media har vi två profiler, Foto samt FILM/TV. Under dagen har vi två arbetspass där du dels kommer prova båda profilerna. Under hela dagen arbetar du i grupp, dels med andra sökande men också tillsammans med elever som idag går på Estetik media. Och du äter lunch med våra elever.

Detta är en dag där du får prova på våra inriktningar tillsammans med Sinclairelever, en dag som sökande elever verkligen brukar uppskatta, välkommen!

Plats:
Sinclair, sal 725

Datum: 2019-03-06

Tider:
Kl. 9:00-11:30 Samling kl 9, därefter arbete med analogt foto till 11:30.

11:30-12:30 Lunch

12:30-15:00 Ni får göra en kortfilm med våra elever.

Frågor och anmälan: gustav.johansson@uddevalla.se

Välkommen!

Infofilm

Bild och Form

Prova på dag/färdighetsprov genomförs kl. 09:00-12:00 onsdag 6/3 2019 i bildsalen 713. Då får ni chansen att se skolans lokaler, träffa oss lärare och dina blivande klasskamrater och att göra en bildaktivitet i en bildsal. Ni är också välkomna att äta lunch med oss här på skolan.

Anmälan görs till rory.botha@uddevalla.se

Infofilm