Malögårdens elevboende

På Malögårdens elevboende bor du i korridor i eget nyrenoverat rum. Du delar kök, dusch, toalett samt matplats och övriga gemensamma ytor som allrum och altan.

De fem rummen för uthyrning är möblerade med skrivbord, bokhylla, smart-tv och säng. Kommunens öppna WIFI finns med fri tillgång i hela huset.

Du betalar hyra för tio månader. De två sommarmånaderna utgår ingen hyra och man har inte tillgång till rummet.

I andra halvan av huset har Gymnasiesärskolan sitt elevboende där de bor under veckorna men reser hem på helgerna. I denna del av huset finns personal hela dygnet förutom under skoldagen.

Rummen finns på Malöflaket i Uddevalla och en promenad till skolan tar ca. 20 minuter. Busshållplats vid Skogslyckans torg är cirka 3 minuters promenad från elevboendet varifrån man enkelt tar sig till Uddevalla centrum och skolan.

Skolans husvärd ansvarar för ordning i fastigheten samt sköter visningar.

Hyreskontrakt skrivs med Uddevalla kommun.

Skolan avgör vilka som erbjuds boende om efterfrågan är större än andelen rum.

Rum på Bidevindsvägen ca. 15 kvm, Pris 2100 kr/mån

Intresseanmälan, Malögårdens elevboende
Endast för elever som går, eller kommer att gå, på Uddevalla gymnasieskola

c