Vklass

Vklass är gymnasieskolans lärplattform. Vklass används för att att hantera pedagogisk administration samt skapa pedagogiska planeringar. Vklass används som stöd i lärprocessen där lektionsmaterial, provkalender, skriftliga omdömen och kunskapsbedömningar samlas.

Vklass används också i kommuniktionen med elever och vårdnadshavare. Vårdnadshavare har inloggning i Vklass och kan där frånvaroanmäla samt följa elevens skolgång. Vårdnadshavare som angett sin e-postadress i Vklass får varje vecka en veckorapport skickad till sig med nyheter, resultat samt kommande uppgifter/prov för eleven.

För logga in gå till https://vklass.se.

Glömt lösenord/saknar konto

Har du glömt ditt lösenord eller användarnamn kan du trycka på "Glömt lösenord" på Vklass inloggningssida. Där kan du få dina användaruppgifter skickade till din e-post eller mobil. Fungerar inte detta kontaktar du skolan på sidan Kontakt.

Nya elevers vårdnadshavare får vid skolstart ett utskick per post med inloggningsuppgifter. Om den tidigare skolan har använt Vklass använder vårdnadshavare och elever samma inloggning som tidigare.

Jens Almgren Larsen, +46 522‑69 68 46

Förstelärare