Hjärtligt välkommen till skolans restaurang Gesällen!
Här är det elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar och serverar lunch.
Här bedrivs undervisning för ungdomar som inget hellre vill än att arbeta inom restaurangbranschen. Här får du en unik möjlighet att få delta i ett annorlunda klassrum. Kom in och se våra elever utvecklas och lära sig nya saker. Här får man ha överseende med att det ibland kan ta lite längre tid, kanske är det första gången en elev bemöter kunder, serverar eller använder en kassa.
Öppettider:
v.16
Måndag 11:30-12:30
Tisdag 11:30-12:30
v.17
Tisdag 11:30-12:30
v.18
Måndag 11:30-12:30
Tisdag 11:30-12:30
v.20
Onsdag kväll 17-19
Torsdag 11:30-12:30
v.21
Onsdag kväll 17-19
Torsdag 11:30-12:30
LUNCHMENY
v.17 -FULLT
Tisdag
Kött
Plommonspäckad fläskkarré med potatistomp, vinbärsgelé och gräddsås
Fisk
Fiskpudding med kokt potatis och brynt smör
v.18
Måndag
Kött
Sjömansbiff serveras med saltgurka och smörkokta rödbetor
Fisk
Halstrad kummel med smörsås, dill och glacerad potatis
Tisdag
Kött
Fläskschnitzel med anjoviskryddsmör, rödvinssås, rostad potatis, ärtor och bacon
Fisk
Stekt lax med skaldjursås, kokt potatis och citrongelé
v.20
Onsdag kväll, dörren är öppen mellan 17-19
Meny
Förrätter:
Skaldjurssoppa med musslor, räkor och dillkrutonger
Oxkind kokt i porter, potatis- och palsternackspuré
Varmrätter:
Ankbröst med svartvinbärssås, ankleversmör, rostad morot, vårlök och potatisfondant
Stekt piggvar på ben med smörsås, äppelbräserat sidfläsk samt potatiskaka
Desserter:
Persikosorbet, maräng, sabayon och granité på äppelmust
Getmjölkskaka med tonkaglass, inlagda körsbär
3 rätters 299kr dryckspaket 135kr
Torsdag
Kött
Biff Lindström med skysås, senap- och kapriskräm, lättstekt ägg, smörstekta betor och friterade potatiskuber
Fisk
Halstrad röding med, ramslöksås, ljummen ärtsallad och smörslungad mandelpotatis
v.21 kommer v. 19 meny
Onsdag kväll, dörren är öppen mellan 17-19
Meny
3 rätters 299kr dryckspaket 135kr
Torsdag
Kött
Fläsklägg med senapsskysås, rotmos, pepparrotskräm och krispigt äpple
Fisk
Stekt makrill med stuvad spenat, syltad rabarberbrunoise och smörglaserad potatis
Bokning via mejl eller 696913 Prata INTE in i telefonsvararen!
----------------------------------------------------------------------------------------------
MENYN KAN ÄNDRAR UTIFRÅN TILLGÅNG PÅ RÅVAROR!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ändrat pris: 115:- inkl. smör, bröd, sallad, dryck samt kaffe. 20kr för dessert.
10 stycken kuponger 860:-
OBS! Endast kortbetalning och våra egna lunchkuponger.
Vi tar ej emot kontanter!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Bokningsförfrågan
Vid bokning mejla: gesallen@uddevalla.se eller
Ring på 0522-69 69 13
Prata inte in meddelade utan ring igen!
Meddela datum, tid, namn, antal och eventuell allergi/specialkost.
Kommer även en bokningsbekräftelse, har det inte gjort det återkom!
https://www.instagram.com/rl.agneberg/
Kontakt
Sandra Ernbro Rundström, lärare
sandra.ernbro-rundstrom@uddevalla.se
Uddevalla gymnasieskola agneberg
Östergatan 12
451 30 Uddevalla
Eller kontakta oss
gymnasiet@uddevalla.se
0522-69 60 00