Gesällen loggo

Hjärtligt välkommen till skolans restaurang Gesällen!

Här är det elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar och serverar lunch.

Här bedrivs undervisning för ungdomar som inget hellre vill än att arbeta inom restaurangbranschen. Här får du en unik möjlighet att få delta i ett annorlunda klassrum. Kom in och se våra elever utvecklas och lära sig nya saker. Här får man ha överseende med att det ibland kan ta lite längre tid, kanske är det första gången en elev bemöter kunder, serverar eller använder en kassa.

Vi har öppet för allmänheten och man kan både boka bord via mejl och telefonnummer nedan eller komma förbi på drop in.

Hoppas vi ses!

Öppettider:

v.17

Onsdag 11.30-12.30

v.18

Måndag 11.30-12.30

Tisdag 11.30-12.30

v.20

Onsdag KVÄLL -FULLT

v.21

Torsdag -KVÄLL -FULLT

v.22

Onsdag -KVÄLL

LUNCHMENY

Kostnad:

115kr lunch, 20kr dessert, 10 häfte 860kr

v.17

Onsdag

Lammbog med vitlök, persilja, rödbetor och getostrisotto

Fisk- och skaldjurspasta med krämig tomatsås, basilika och grana padano

 

v.18

Måndag

Stekt fläsk med kokt potatis, stuvad kål och rårörda lingon

Pocherad sej med vitvinssås och pommes duchesse

Tisdag

Coq au vin med rödvinsås, potatiskaka och örtkräm

Grillade fiskspett med lax, tomater, lök och potatissallad

v.20

Onsdag KVÄLL -FULLT

v.21

Torsdag -KVÄLL -FULLT

v.22

Onsdag -KVÄLL info nere

KVÄLLSMENY

Viktig information om kväll, om man bokar kväll och inte avbokar innom 24 tim eller inte dyker upp kommer detta debiteras och ni kommer bli sist på kön till att boka kvällar framöver.

Vi tar emot bokningar mellan 17-19

 

v.20 Onsdag kväll -FULLT

3 rätters 299kr Dryckes paket 119kr

A la carte 3 rätters för:

Förrätter

Vit sparris med ägg

Bookmakertoast med biff, majonnäs, pepparrot och äggula

Varmrätter

Halstrad tonfisk med brynt smör, sauterad mandelpotatis, örtemulsion, citron, grillad zuchini, tomat och kapris

Stekt ankbröst med apelsin- och rödvinsås, ingefära, friterad potatiskaka, savoykål, sidfläsk och inlagd majrova

Dessert

Hallonpannacotta med persikosorbet och vit chokladmousse

Nougatmousse med smörkola, choklad och jordnötter

 

v.21 Tordsdag kväll -FULLT

MatPaket 359kr

DryckPakt 199kr

5-rätters för:

-Kräftkroketter serveras med silverlök och ramslökskräm

-Sotad tonfisksashimi, pilgrimsmussla serveras med ponzuemulsion , liurasoja, ingefära, gurka, koriander och korallsallad

-Grillad Secreto iberico med foyotsås, friterad potatis, variation på tomater och sauterade bönor

-Sharing suzette

  • Crepes med apelsinsås, vailjglass och rostade nötter

-Jordgubbspannacotta med rabarbersorbet och vit chokladmousse

 

v.22 Onsdag kväll

3 rätters 299kr Dryckes paket 119kr

A la carte 3 rätters för:

Förrätter

Vitsparris med ramslökshollandaise samt pancetta och rostad lök

Pico de Gallo med gratinerad havskräfta och kronärtskockscremé

Varmrätter

Bakad fläsksida med morotskroketter och morotspuré samt grön sparris en skysås

Smörstekt kummel med brynt smör och hasselnötter, samt bakade betor och getost

Desserter

Rabarber med vitchokladmousse samt rostad sockerkaka

Champagnemarinerade jordgubbar samt färskostglass smaksatt med fläder och stekta digestivekex

 

 

Bokningsförfrågan

Vid bokning mejla: gesallen@uddevalla.se eller

Ring på 0522-69 69 13

Prata inte in meddelade utan ring igen!

Meddela datum, tid, namn, antal och eventuell allergi/specialkost.

Kommer även en bokningsbekräftelse, har det inte gjort det återkom!

instagram

https://www.instagram.com/rl.agneberg/

Kontakt

Sandra Ernbro Rundström, lärare

+46 522‑69 69 11

sandra.ernbro-rundstrom@uddevalla.se

Uddevalla gymnasieskola agneberg

Östergatan 12

451 30 Uddevalla

Förslag på sidor