Gesällen

Gesällen

Välkomna till restaurang Gesällen

Här ansvarar eleverna som läser Restaurang- och livsmedelsprogrammet för kök och serveringen.

Varmt välkomna in på underbar mat och service.

Välkomna!

Öppettider:

v.3

Torsdag 11.30-12.30

Fredag 1 1.30-12.30

v.4

Torsdag 11.30-12.30

Fredag 11.30-12.30

v.6 -Buffé

Måndag 11.30-12.30

Tisdag 11.30-12.30

v.7 -Buffé

Måndag 11.30-12.30

Tisdag 11.30-12.30

v.8 LOV

v.9

Måndag 11.30-12.30

Tisdag 11.30-12.30

v.10

Måndag 11.30-12.30

Tisdag 11.30-12.30

v.11

Måndag 11.30-12.30

Tisdag 11.30-12.30

v.12

Måndag 11.30-12.30

Tisdag 11.30-12.30

v.14 -Buffé

Måndag 11.30-12.30

Tisdag 11.30-12.30

v.15 LOV

v.16 -Buffé

Tisdag 11.30-12.30

v.17 -Buffé

Måndag 11.30-12.30

v.18

Måndag 11.30-12.30

Tisdag 11.30-12.30

v.19

Måndag 11.30-12.30

Tisdag 11.30-12.30

Torsdag 11.30-12.30

Fredag 11.30-12.30

v.20

Måndag 11.30-12.30

Tisdag 11.30-12.30

Torsdag 11.30-12.30

Fredag 11.30-12.30

v.21

Måndag 11.30-12.30

Tisdag 11.30-12.30

VÄLKOMNA!

Meny

Uppdateras veckovis: 

V.6 - Buffé

Måndag:

Pannbiff, skysås och karamiliserad lök

Kokt torsk med äggsås och persiljepotatis

Tisdag:

Ugnstekt kycklingklubba med gräddsås och gelé, stekt broccoli

Stekt strömming smaksatt med kaviar och ägg, potatismos


V.7 -Buffé

Måndag:

Kokt rimmad fläskbog med rotmos med picklade senapsfrön

Fiskgratäng med kräftsås och Pommes Duchesse

Tisdag:

Skånsk kalops med apelsinkokta rödbetor 

Pocherad laxfärserad spättafilé med vitvinssås, dillpotatispuré


V.9 -Buffé

Måndag:

Lasagne al Forno

Stekt koljafilé med remouladsås och friterad kapris

Tisdag:

Slottsstek med gräddsås och inlagd gurka

Ugnsbakad lax med friterad lök och sauce moussline


v.10

Måndag:

Grillad biff med bearnaisesås Pommes Pont Neuf

Friterad Skrei med curry- och kaprismajonnäs

Tisdag:

Helstekt plommonspäckad fläskkarré med vinteräpple

Lättrökt havskatt med Sandefjordsås, potatisecrassé


v.11

Måndag:

Lammstek med en örtig gräddsås, råstekt potatis

Grillat fiskspett med paprikasås och sotade padronas

Tisdag:

Stuvad kycklinglever med bacon, kapris- och äpple

Kokt lättrimmad torsk med räkrulle och skaldjursmajonnäs

v.12

Måndag:

Urbenad fläskkotlett med stuvade champinjoner

Fiskpudding med grönt smör och skagenröra

Tisdag:

Italienska färsbiffar med tomat- och grönsaksragu

Fiskbullar med currystuvade räkor


MENYN KAN ÄNDRAR UTIFRÅN TILLGÅNG PÅ RÅVAROR!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pris: 85:- inkl. smör, bröd, sallad, dryck samt kaffe. 20kr för dessert.

10 stycken kuponger 700:-

Menyn kan ändras utifrån tillgång på råvaror.

OBS! Endast kortbetalning och våra egna lunchkuponger. Vi tar ej emot kontanter!

Bokningsförfrågan

Vid bokning mejla: gesallen@uddevalla.se eller ring på 0522-69 69 13/69 69 25

Meddela datum, tid, namn, antal och eventuell allergi.

mat

Kontakt

Sandra Ernbro Rundström, +46 522‑69 66 25

Lärare

sandra.ernbro-rundstrom@uddevalla.se

Uddevalla gymnasieskola agneberg Östergatan 12

45130 

UDDEVALLA