.png)
Hjärtligt välkommen till skolans restaurang Gesällen!
Här är det elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar och serverar lunch.
Här bedrivs undervisning för ungdomar som inget hellre vill än att arbeta inom restaurangbranschen. Här får du en unik möjlighet att få delta i ett annorlunda klassrum. Kom in och se våra elever utvecklas och lära sig nya saker. Här får man ha överseende med att det ibland kan ta lite längre tid, kanske är det första gången en elev bemöter kunder, serverar eller använder en kassa.
Vi har öppet för allmänheten och man kan både boka bord via mejl och telefonnummer nedan eller komma förbi på drop in.
Hoppas vi ses!
Öppettider:
v.17
Onsdag 11.30-12.30
v.18
Måndag 11.30-12.30
Tisdag 11.30-12.30
v.20
Onsdag KVÄLL -FULLT
v.21
Torsdag -KVÄLL -FULLT
v.22
Onsdag -KVÄLL
LUNCHMENY
Kostnad:
115kr lunch, 20kr dessert, 10 häfte 860kr
v.17
Onsdag
Lammbog med vitlök, persilja, rödbetor och getostrisotto
Fisk- och skaldjurspasta med krämig tomatsås, basilika och grana padano
v.18
Måndag
Stekt fläsk med kokt potatis, stuvad kål och rårörda lingon
Pocherad sej med vitvinssås och pommes duchesse
Tisdag
Coq au vin med rödvinsås, potatiskaka och örtkräm
Grillade fiskspett med lax, tomater, lök och potatissallad
v.20
Onsdag KVÄLL -FULLT
v.21
Torsdag -KVÄLL -FULLT
v.22
Onsdag -KVÄLL info nere
KVÄLLSMENY
Viktig information om kväll, om man bokar kväll och inte avbokar innom 24 tim eller inte dyker upp kommer detta debiteras och ni kommer bli sist på kön till att boka kvällar framöver.
Vi tar emot bokningar mellan 17-19
v.20 Onsdag kväll -FULLT
3 rätters 299kr Dryckes paket 119kr
A la carte 3 rätters för:
Förrätter
Vit sparris med ägg
Bookmakertoast med biff, majonnäs, pepparrot och äggula
Varmrätter
Halstrad tonfisk med brynt smör, sauterad mandelpotatis, örtemulsion, citron, grillad zuchini, tomat och kapris
Stekt ankbröst med apelsin- och rödvinsås, ingefära, friterad potatiskaka, savoykål, sidfläsk och inlagd majrova
Dessert
Hallonpannacotta med persikosorbet och vit chokladmousse
Nougatmousse med smörkola, choklad och jordnötter
v.21 Tordsdag kväll -FULLT
MatPaket 359kr
DryckPakt 199kr
5-rätters för:
-Kräftkroketter serveras med silverlök och ramslökskräm
-Sotad tonfisksashimi, pilgrimsmussla serveras med ponzuemulsion , liurasoja, ingefära, gurka, koriander och korallsallad
-Grillad Secreto iberico med foyotsås, friterad potatis, variation på tomater och sauterade bönor
-Sharing suzette
- Crepes med apelsinsås, vailjglass och rostade nötter
-Jordgubbspannacotta med rabarbersorbet och vit chokladmousse
v.22 Onsdag kväll
3 rätters 299kr Dryckes paket 119kr
A la carte 3 rätters för:
Förrätter
Vitsparris med ramslökshollandaise samt pancetta och rostad lök
Pico de Gallo med gratinerad havskräfta och kronärtskockscremé
Varmrätter
Bakad fläsksida med morotskroketter och morotspuré samt grön sparris en skysås
Smörstekt kummel med brynt smör och hasselnötter, samt bakade betor och getost
Desserter
Rabarber med vitchokladmousse samt rostad sockerkaka
Champagnemarinerade jordgubbar samt färskostglass smaksatt med fläder och stekta digestivekex
Bokningsförfrågan
Vid bokning mejla: gesallen@uddevalla.se eller
Ring på 0522-69 69 13
Prata inte in meddelade utan ring igen!
Meddela datum, tid, namn, antal och eventuell allergi/specialkost.
Kommer även en bokningsbekräftelse, har det inte gjort det återkom!

https://www.instagram.com/rl.agneberg/
Kontakt
Sandra Ernbro Rundström, lärare
sandra.ernbro-rundstrom@uddevalla.se
Uddevalla gymnasieskola agneberg
Östergatan 12
451 30 Uddevalla
Eller kontakta oss
gymnasiet@uddevalla.se
0522-69 60 00