Gesällen loggo

Hjärtligt välkommen till skolans restaurang Gesällen!

Här är det elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar och serverar lunch.

Här bedrivs undervisning för ungdomar som inget hellre vill än att arbeta inom restaurangbranschen. Här får du en unik möjlighet att få delta i ett annorlunda klassrum. Kom in och se våra elever utvecklas och lära sig nya saker. Här får man ha överseende med att det ibland kan ta lite längre tid, kanske är det första gången en elev bemöter kunder, serverar eller använder en kassa.

Öppettider:

v.16

Måndag 11:30-12:30

Tisdag 11:30-12:30

v.17

Tisdag 11:30-12:30

v.18

Måndag 11:30-12:30

Tisdag 11:30-12:30

v.20

Onsdag kväll 17-19

Torsdag 11:30-12:30

v.21

Onsdag kväll 17-19

Torsdag 11:30-12:30

 

LUNCHMENY

 

v.17 -FULLT

Tisdag

Kött

Plommonspäckad fläskkarré med potatistomp, vinbärsgelé och gräddsås

Fisk

Fiskpudding med kokt potatis och brynt smör

v.18

Måndag

Kött

Sjömansbiff serveras med saltgurka och smörkokta rödbetor

Fisk

Halstrad kummel med smörsås, dill och glacerad potatis

Tisdag

Kött

Fläskschnitzel med anjoviskryddsmör, rödvinssås, rostad potatis, ärtor och bacon

Fisk

Stekt lax med skaldjursås, kokt potatis och citrongelé

 

v.20

Onsdag kväll, dörren är öppen mellan 17-19

Meny

Förrätter:

Skaldjurssoppa med musslor, räkor och dillkrutonger

Oxkind kokt i porter, potatis- och palsternackspuré

Varmrätter:

Ankbröst med svartvinbärssås, ankleversmör, rostad morot, vårlök och potatisfondant

Stekt piggvar på ben med smörsås, äppelbräserat sidfläsk samt potatiskaka

Desserter:

Persikosorbet, maräng, sabayon och granité på äppelmust

Getmjölkskaka med tonkaglass, inlagda körsbär

3 rätters 299kr dryckspaket 135kr

 

Torsdag

Kött

Biff Lindström med skysås, senap- och kapriskräm, lättstekt ägg, smörstekta betor och friterade potatiskuber

Fisk

Halstrad röding med, ramslöksås, ljummen ärtsallad och smörslungad mandelpotatis

 

v.21 kommer v. 19 meny

Onsdag kväll, dörren är öppen mellan 17-19

Meny

 

3 rätters 299kr dryckspaket 135kr

 

Torsdag

Kött

Fläsklägg med senapsskysås, rotmos, pepparrotskräm och krispigt äpple

Fisk

Stekt makrill med stuvad spenat, syltad rabarberbrunoise och smörglaserad potatis

 

Bokning via mejl eller 696913 Prata INTE in i telefonsvararen!

----------------------------------------------------------------------------------------------

MENYN KAN ÄNDRAR UTIFRÅN TILLGÅNG PÅ RÅVAROR!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ändrat pris: 115:- inkl. smör, bröd, sallad, dryck samt kaffe. 20kr för dessert.

10 stycken kuponger 860:-

OBS! Endast kortbetalning och våra egna lunchkuponger.

Vi tar ej emot kontanter!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Bokningsförfrågan

Vid bokning mejla: gesallen@uddevalla.se eller

Ring på 0522-69 69 13

Prata inte in meddelade utan ring igen!

Meddela datum, tid, namn, antal och eventuell allergi/specialkost.

Kommer även en bokningsbekräftelse, har det inte gjort det återkom!

instagram

https://www.instagram.com/rl.agneberg/

Kontakt

Sandra Ernbro Rundström, lärare

+46 522‑69 69 11

sandra.ernbro-rundstrom@uddevalla.se

Uddevalla gymnasieskola agneberg

Östergatan 12

451 30 Uddevalla

Förslag på sidor