EK och SA med internationell profil INT

SPINT - Internationell EK och SA

Tycker du att det är roligt med engelska? Funderar du på att studera eller arbeta utomlands i framtiden? Är du intresserad av hur vårt rättssamhälle fungerar eller hur människan fungerar? Vill du få möjlighet att göra en projektresa till ett europeiskt land och få använda dina språkkunskaper på riktigt? Då kan vår INTERNATIONELLA PROFIL vara utbildningen för dig!

Vår internationella profil ger dig en god grund för att fortsätta till högre studier både i Sverige och utomlands. Här har du möjlighet att bli riktigt bra på engelska, eftersom en del av kurserna är på engelska samt att du läser engelska till högsta nivån. Vi erbjuder många kurser som ger behörighet och meritpoäng inför högskolestudier.

Eftersom vi tror att du har hela världen som din framtida arena får du jobba med IELTS-material i engelskundervisningen i årskurs 3. IELTS är ett internationellt mätsystem med bred acceptans i engelskspråkiga världen, så du får även testa provdelar av det slag som du kan komma att stöta på i framtiden.

Under projektresan kopplar vi det du lär dig i skolan med världen utanför. Du kommer att utveckla och använda din engelska i både vardagliga och officiella situationer.

INTERNATIONELL PROFIL finns på två program

Samhällsvetenskapsprogrammet internationell profil

Ekonomiprogrammet internationell profil

Kontakt

Åsa Andersson, studie och yrkesvägledare

+46 522‑69 71 62

asa.m.andersson@uddevalla.se

Förslag på sidor