Restaurang och livsmedel RL

Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Restaurang- och livsmedelsprogrammet passar särskilt dig som är intresserad av att i framtiden jobba inom restaurang, bageri, konditori, catering eller med livsmedel i butik.

Programmet ger yrkesexamen och möjlighet att läsa de ämnen som krävs för högskolebehörighet.

Under första året kommer du under två dagar per skolvecka att jobba praktiskt i skolans bageri, restaurangkök.

Inom programmet finns tre inriktningar:

Bageri och konditori (skolförlagt och lärling)

Färskvaror, delikatesser och catering (lärling)

Kök och servering (skolförlagt och lärling)


Första året på RL förbereder

Där provar du de olika inriktningarna innan du gör ditt val.

Läs mer om lärling

Kontakt

Kajsa Årebo Balsanius, +46 522‑69 68 72

Studie och yrkesvägledare

kajsa.arebo-balsanius@uddevalla.se

Agneberg

Östergatan 12