Bageri och konditori

RL-Bageri och konditori

 

Vad får du lära dig?

På inriktningen Bageri och konditori arbetar du med allt från matbröd till tårtor, marsipan och chokladarbeten. Du får här utlopp för kreativitet och estetisk förmåga hand i hand med praktiskt kunnande. Under din studietid får du erfarenhet av kundservice och försäljning i Agnebergsbutiken där du får vara med och sälja produkter som producerats av dig själv och andra elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet (RL).

Vad kan du arbeta med i framtiden?

Inriktningen förbereder för yrken som till exempel konditor.

Poängplaner

Gymnasiegemensamma ämnen
Programgemensamma ämnen
Inriktning Bageri och konditori
Programfördjupning skolförlagt
Övrigt

Kontakt

Kajsa Årebo Balsanius, +46 522‑69 68 72

Studie och yrkesvägledare

kajsa.arebo-balsanius@uddevalla.se

Agneberg

Östergatan 12