Uddevalla gymnasieskolas Gymnasiedag


Tisdagen den 12 november 2024 går Uddevalla gymnasieskolas gymnasiedag av stapeln. Elever från årskurs nio välkomnas kl 09:15-11:15 eller 12:15-14:15 beroende på vilken skola man kommer ifrån. Elever från årskurs 9 bussas till Uddevalla för att besöka utbildningsprogram och våra skolhus; Agneberg, Sinclair, Östrabo 1 och Östrabo Y.

Grundskolan bokar busstransport så att elever kan komma till Uddevalla gymnasieskola som sedan står för kostnaden.

Under två pass per skola hinner eleven besöka två program och Uddevalla Gymnasieskola behöver veta det totala antalet elever som kommer att besöka varje program under pass 1 och pass 2. Det anmäls i formuläret under länken nedan.

Grundskolor utanför Uddevalla kommun välkomnas följande tider

  • 9:15-10:00 FM pass 1
  • 10:30-11:15 FM pass 2


Grundskolor inom Uddevalla kommun välkomnas följande tider

  • 12:15-13:00 EM pass 1
  • 13:30-14:15 EM pass 2

Anmäl så fort som möjligt, merparten före den 27 oktober i vecka 43.

Nyckelband med besökskort

Frågor och svar:

Utvärdering - Gymnasiedagen

Inom kort kommer vi att skicka ut en enkät med utvärderingsfårgor som vi önskar att SYV-grundskolan fyller i så att vi kan förbättra våra rutinder till nästkommande år.


Bussning

Bokning för buss görs av grundskolan själva. Kostnaden står Uddevalla Gymnasieskola för. Informationsmaterialet (länk ovan) beskriver hur vi vill ha fakturan sänd till oss.

Besökare från Uddevallas kringkommuner väljer själva vilket bolag de beställer ifrån. De skickar sedan en faktura till oss på den kostnad de haft för transporten, och bifogar en kopia på fakturan de fått.

Inom Uddevalla kommun beställer från nr 2 eller nr 3 i avtalet nu (är ett rangordnat ramavtal), då Sparlunds har begärt sig i konkurs.


INT

Internationell Profil EK/SA

Vår internationella profil är från och med hösten 2023 ett inriktningsval inom Samhällsvetenskapsprogrammet och Ekonomiprogrammet.

Internationell profil erbjuds med inriktningarna beteendevetenskap (SA) och juridik (EK). För mer information om programmen och inriktningen hänvisas till respektive programinformation.


GLU

GLU Agneberg kommer att ha egen information om sitt upplägg på Agneberg. Så de elever som är intresserade av GLU: BA, BF, FS, FT, HT, NB-Djur, NB-Häst, RL-kök, RL-Bageri eller VO behöver besöka Agneberg.

Hantverk och El kommer vi inte att berätta om, utan mer info om dessa program får man på Östrao Y.


BF och FS

När det gäller BF och FS så tar de emot på Sinclair, södra entrén.


UEIG

Elitidrottsgymnasiet kommer att finnas på plats både på Östrabo 1 och på Agneberg i fall elever är intresserad att få information om hur en elitsatsning kan vara.


Anmälan

Länk till anmälan: https://forms.gle/GnuVzcW5Sgt2CPZG8  (Finns också i Informationsmaterialet)

Förslag på sidor