Uddevalla gymnasieskolas Gymnasiedag


Tisdagen den 14 november 2023 går Uddevalla gymnasieskolas gymnasiedag av stapeln. Elever från årskurs nio välkomnas kl 09:15-11:15 eller 12:15-14:15 beroende på vilken skola man kommer ifrån. Elever från årskurs 9 bussas till Uddevalla för att besöka utbildningsprogram och våra skolhus; Agneberg, Sinclair, Östrabo 1 och Östrabo Y.

Grundskolan bokar busstransport så att elever kan komma till Uddevalla gymnasieskola som sedan står för kostnaden.

Under två pass per skola hinner eleven besöka två program och Uddevalla Gymnasieskola behöver veta det totala antalet elever som kommer att besöka varje program under pass 1 och pass 2. Det anmäls i formuläret under länken nedan.

Grundskolor utanför Uddevalla kommun välkomnas följande tider

  • 9:15-10:00 FM pass 1
  • 10:30-11:15 FM pass 2


Grundskolor inom Uddevalla kommun välkomnas följande tider

  • 12:15-13:00 EM pass 1
  • 13:30-14:15 EM pass 2

Anmälan måste göras av grundskolans SYV för att vara giltig och senast den 20 oktober i vecka 42.

Nedan dokument i punktlistan är för 2022 och gäller inte 2023


Besökare får "Nyckelband med besökskort" - Programnamn och karta.

Nyckelband med besökskort

Frågor och svar:

Utvärdering - Gymnasiedagen

Inom kort kommer vi att skicka ut en enkät med utvärderingsfårgor som vi önskar att SYV-grundskolan fyller i så att vi kan förbättra våra rutinder till nästkommande år.


Bussning

Bokning för buss görs av grundskolan själva. Kostnaden står Uddevalla Gymnasieskola för. Informationsmaterialet (länk ovan) beskriver hur vi vill ha fakturan sänd till oss.


INT

EK/SA Internationell Profil har egen information om programmet på Agneberg. Elever som är intresserade av att läsa Ekonomiprogrammet (juridik) eller Samhällsvetenskapsprogrammet (beteendevetenskap) med kurser på engelska är alltså välkomna att besöka oss på Agneberg.)


GLU

GLU Agneberg kommer att ha egen information om sitt upplägg på Agneberg. Så de elever som är intresserade av GLU BA, BF, FS, FT, HT, NB-Djur, NB-Häst, RL-kök, RL-Bageri eller VO behöver besöka Agneberg.


BF och FS

När det gäller BF och FS så kommer de att ha en representant på Agneberg, och guida intresserade elever till den plats där utbildningen bedrivs.


UEIG

Elitidrottsgymnasiet kommer att finnas på plats både på Östrabo 1 och på Agneberg i fall elever är intresserad att få information om hur en elitsatsning kan vara.


Anmälan

Länk till anmälan: https://forms.gle/GnuVzcW5Sgt2CPZG8  (Finns också i Informationsmaterialet)

Förslag på sidor