Nyårskaffe i Rådhuset och tårta till alla i kommunens boenden

På nyårsdagen den 1 januari är du välkommen till Nyårskaffe i Rådhuset. Då kan du möta en politiker över en kopp kaffe och äta tårta. Samma dag bjuds alla som bor i socialtjänstens boenden på tårta för att fira det nya året.

gran på torget och rådhuset till vänster

Välkommen till Nyårskaffe den 1 januari i Rådhuset och träffa våra politiker, som bjuder på kaffe och tårta.

- Vi välkomnar alla som har möjlighet till vårt traditionella nyårsfika i Rådhuset! Det är väldigt roligt för oss att få möta och lyssna på invånarna och bjuda på tårta. Samtidigt vill vi också glädja alla äldre och andra som bor i kommunens boenden med en nyårshälsning från kommunfullmäktige. Vi bjuder därför alla boenden på tårta, och vi vill rikta ett stort tack till all vår fina personal som jobbar under storhelgerna, säger Christina Nilsson, kommunfullmäktiges ordförande.

1800 boende och personal får tårta

Sammanlagt kommer cirka 1800 boende och personal som arbetar i socialtjänsten på nyårsdagen att bjudas på tårta. Cirka 165 tårtor är beställda, som kommer att distribueras ut till socialtjänstens olika boenden inom äldreomsorg, LSS, socialpsykiatri, missbruk, samt barn och unga. Då dukas det också upp lite extra fint.

- Nyårstårtorna är väldigt uppskattade av de boende och det är en väldigt fin gest tycker vi. Vi hoppas att det blir lika festligt denna gång, och att det sätter guldkant på tillvaron för våra boende och vår personal som är inne och arbetar på nyårsdagen, säger Malin Norrman, tillförordnad socialchef.

Välkommen på Nyårskaffe i Rådhuset

Allmänheten hälsas varmt välkommen till Nyårskaffe i Rådhuset!

Tid och plats: måndag 1 januari klockan 13.00-16.00, Rådhuset vid Kungstorget i Uddevalla. Välkommen att fika kaffe och tårta, och passa på att prata med kommunens politiker!

en tårta med stjärnor och ljus

Alla som bor i kommunens olika boenden bjuds på tårta på nyårsdagen.