Lyckat programsläpp med flera nyheter

Stadsbiblioteket i Uddevalla öppnade i lördags sina dörrar för en minnesvärd dag full av spänning och kreativitet när de höll sitt årliga programsläpp. Flera nyheter släpptes, bland annat pyjamasparty på Rampen.

Pyjamasmys med Yuku och fjällets blomma.

Familjer samlades för en dag fylld med upplevelser, från VR-testning till trolleriföreställningar och sagostunder. Många barn lämnade biblioteket med stora leenden, stolta ägare av egenskapade pins och ballongdjur.

Pyjamasbio debuterar på Rampens bibliotek

Ett nytt tillskott till årets evenemangskalender är Pyjamasbio på Rampens bibliotek, i samband med den Nationella filmveckan för barn och unga. Besökarna uppmanas att dyka upp i sina skönaste pyjamasar för en mysig stund med frukost och filmen Yuku och fjällets blomma.

Sagofen Isadora återvänder med föreställningar för de allra minsta

Den omtyckta Sagofen Isadora är tillbaka även denna vår med sina älskade bebisföreställningar, Aaooii och Äppel päppel, riktade till åldersgruppen 0-11 månader. För de små som har fyllt 1 år presenterar hon föreställningen 1,2,3, där barnen får hjälpa till att räkna Sagofens föremål.

Dela din åsikt om barnkulturen i Uddevalla

Invånare i Uddevalla uppmanas att delta i en enkät för att dela sina tankar och åsikter om barnkulturen i staden. Besök uddevalla.se/barnkultur för att delta och bidra till att forma framtida evenemang och aktiviteter.

Upplev mer under vinter- och påskloven

Mer spännande aktiviteter väntar under vinter- och påskloven, med ett brett utbud av underhållning för alla åldrar. Håll utkik efter lovprogrammen för att inte missa några höjdpunkter!

Ett smakprov på kommande aktiviteter:

  • Sagostund på fredagar: Mysiga sagostunder varje fredag på Dalabergs och Rampens bibliotek.
  • Aaooii: En nästan ordlös föreställning för de allra yngsta, uppbyggd på "happenings".
  • Cirkus Gaston och Caligari -Tar Höjd: En clowninspirerad cirkusföreställning för alla från 4 år och uppåt.
  • Kapten Kryp och skattkistan: Träffa världens största landlevande snäckor!
  • Honey honey: En dansföreställning om de allra viktigaste, lämplig från 9 år och uppåt.

Ta del av alla aktiviteter i vårt kalendarie.