Näringslivsdagen – Kunskap, inspiration och kontakter

Tisdagen den 5 mars är det dags för årets stora event – Näringslivsdagen 2024. Näringslivsdagen är en dag med extra allt för alla företagare i Uddevalla.

Den 5 mars är det dags för Näringslivsdagen 2024

Den 5 mars är det dags för Näringslivsdagen 2024

Vi har siktar högt och satsat stort för att skapa en dag full av kunskap, inspiration och möjligheter att träffa nya och gamla kontakter. Programmet är stjärnspäckat och fullmatat med intressanta och aktuella personer och ämnen som vi tror att våra företagare kommer att uppskatta och ha nytta av.

Vår förhoppning är att alla ni som kommer ska få med er inspiration, energi och kunskap som kan hjälpa er och ert företag att utvecklas och bli ännu bättre. Samtidigt som ni har roligt och får möjlighet att umgås med stora delar av Uddevallas underbara näringsliv.

TV-drakar, youtube-stjärnor, innovatörer och förändringsexperter

Ni som kommer till Näringslivsdagen kommer bland annat få möjlighet att lyssna till multientreprenören och TV-draken Shervin Razani, Microsoft tidigare VD Hélène Barnekow samt den inspirerande innovatören och entreprenören Lisa Lindström. Era guider genom programmet är dagens moderatorer Emil och Daniel Norberg.

Mer information om programmet och hur du anmäler dig hittar du på Näringslivsdagens hemsida www.naringslivsdagen-uddevalla.se.

Anmäl dig nedan och boka upp den 5 mars för en underhållande dag full av ovärderlig kunskap, fantastisk inspiration och härliga människor!

Läs mer om vårt näringslivsarbete här

Är du företagare och har en fråga till kommunen? Läs mer om företag stöd och rådgivning

Missa inte vårt nyhetsbrev till företagare! Där blir du uppdaterad om aktiviteter och annan värdefull information som rör dig som företagare. Anmäl dig till nyhetsbrevet