Jag är kommunen - möt våra medarbetare

Vem är det som håller Uddevalla rent och fint, utbildar och ser till att barnen kommer hem mätta från skolan? Vem tar hand om våra äldre och planerar för att staden ska vara attraktiv i framtiden? Möt några av våra medarbetare i Uddevalla kommun!

en glad kvinna i röda arbetskläder står i ett kök, man ser också texten Jag är kommunen

Möt våra medarbetare! Susanne Petersson arbetar som kock i Forshällaskolan. Hör henne berätta om sitt arbete i filmen ovan.

I filmen ovan möter du Susanne Petersson, kock på Forshällaskolan, som berättar om sitt arbete. Visste du att personalen i skolköket lagar 450 portioner mat på en dag?

I vår reportageserie Jag är kommunen kommer du att få möta några av alla våra fantastiska medarbetare som varje dag arbetar med att underlätta din vardag och göra vår stad till en bättre plats att bo på.

Du kanske inte alltid tänker på det men du som bor eller arbetar här i Uddevalla kommun möter många av våra medarbetare varje dag. De finns överallt i samhället och underlättar vardagen för dig på olika sätt.

Börjar med medarbetare från samhällsbyggnad

Vi börjar med några besök på samhällsbyggnadsförvaltningen där cirka 480 medarbetare arbetar med allt från att ta hand om våra gator, fastigheter och lokaler till att ta fram detaljplaner och bygga badhus. Vi tar hand om, bygger och utvecklar vår stad i dag och för framtiden!

Se även

Jag är kommunen Patricia Bohlin

Jag är kommunen Alexander Augustsson