Nu kan du söka till höstens kurser på vuxenutbildningen

Vill du studera vidare eller komplettera betyg från dina tidigare studier? Nu är ansökan öppen till höstens utbildningar på Uddevalla vuxenutbildning. Den 31 maj är sista ansökningsdag till kurser och utbildningar som startar hösten 2024. Välkommen till Öppet hus 17 april för att få veta mer!

En glad tjej som håller i en bok

Vill du studera i höst? Nu är ansökan öppen till utbildningar på Uddevalla vuxenutbildning.

På vuxenutbildningen kan du komplettera dina betyg både på grundskolenivå och gymnasienivå och läsa fristående ämneskurser. Du kan också skaffa dig en helt ny yrkesutbildning på gymnasienivå. Samtliga yrkesutbildningar är anpassade efter samhällets och olika branschers behov. Vuxenutbildningen bedriver också svenska för invandrare (SFI).

Ansök redan idag! Webbansökan är öppen fram till 31 maj.

Läs mer och ansök på Uddevalla vuxenutbildnings hemsida

Välkommen till Öppet hus 17 april

Funderar du på framtiden - att skaffa dig en utbildning inom ett nytt yrkesområde eller läsa in behörighet för högre studier? Besök öppet hus på vuxenutbildningen där du får veta mer om yrkesutbildningar och allmänna kurser som startar våren 2024.
Datum: onsdag 17 april
Tid: 14.00-18.00
Plats: Kaserngården, Margretegärde och Östrabo

Vuxenutbildningens tre skolhus står öppna för dig, och du kommer att få möjlighet att träffa lärare och elever i utbildningarnas lokaler och verkstäder. Våra Studie- och yrkesvägledare finns på plats för att besvara dina frågor och ge dig värdefull vägledning.

Läs mer om vilka utbildningar som är med på Öppet hus

Hjälp med ansökan?

Vuxenutbildningens Studie- och yrkesvägledare hjälper dig gärna med ansökan eller om du har frågor om behörighet.