Jag är kommunen - möt våra medarbetare

Vem är det som håller Uddevalla rent och fint, utbildar och ser till att barnen kommer hem mätta från skolan? Vem tar hand om våra äldre och planerar för att staden ska vara attraktiv i framtiden? Möt några av våra medarbetare i Uddevalla kommun!

En gatuingenjör står vid Hasselbacken i centrala Uddevalla

Möt våra medarbetare! Fredrik Bottenmark arbetar som gatuingenjör. Hör honom berätta om sitt arbete i filmen ovan.

I filmen ovan möter du Fredrik Bottenmark, gatuingenjör, som berättar om sitt arbete. Visste du att han tar hand om fritidsbåtshamnar, broar, trappor, gator och vägar och planerar för större ombyggnationer?

I vår reportageserie Jag är kommunen möter du några av alla våra fantastiska medarbetare som varje dag arbetar med att underlätta din vardag och göra vår stad till en bättre plats att bo på.

Du kanske inte alltid tänker på det men du som bor eller arbetar här i Uddevalla kommun möter många av våra medarbetare varje dag. De finns överallt i samhället och underlättar vardagen för dig på olika sätt.

Börjar med medarbetare från samhällsbyggnad

Vi börjar med några besök på samhällsbyggnadsförvaltningen där cirka 480 medarbetare arbetar med allt från att ta hand om våra gator, fastigheter och lokaler till att ta fram detaljplaner och bygga badhus. Vi tar hand om, bygger och utvecklar vår stad i dag och för framtiden!

Vill du arbeta som gatuingenjör i Uddevalla kommun?

Är du intresserad av att arbeta som gatuingenjör? Skicka in din ansökan, det finns en ledig tjänst hos oss just nu! Läs mer här

Se även

Jag är kommunen Patricia Bohlin, parkarbetare

Jag är kommunen Alexander Augustsson, miljöinspektör

Jag är kommunen Susanne Petersson, kock