Öppna förskolan

OBS! Ny information angående vår verksamhet.

Vi har fortfarande vissa restriktioner kring Covid-19. Se vad som gäller på respektive öppen förskola.

Öppna förskolan Dalaberg, 0701-65 71 96

Öppna förskolan Kungstorget, 0707-85 83 05

Varmt välkomna!/ personalen på öppna förskolorna på Dalaberg och Kungstorget

Vi följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller hygienrutiner, besöksantal och tillsammans tar vi ansvar för att hålla avstånd. Friska och symtomfria barn och vuxna är välkomna. Ansvaret vid besöket hos oss ligger hos vårdnadshavaren.

Uddevalla kommun driver två öppna förskolor, en ligger på Dalaberg och en på Kungstorget. De är en mötesplats för dig med barn mellan 0-6 år. Här kan du få kontakt med andra föräldrar och barn samt delta i våra aktiviteter i en positiv barnvänlig miljö.

Följ oss gärna på Facebook.

Vad är öppna förskolan?

Här finns det mycket roligt som ni kan göra tillsammans. Kanske vill ni måla med våra härliga färger och penslar? Eller sitta och mysa och läsa i vår bokhörna? Något pyssel finns alltid framme vid pysselbordet, personalen visar er gärna! Vi har många olika saker att välja mellan och ni får gärna komma med egna önskemål.

Vid varje öppettillfälle har vi en sångstund. Då sjunger och ramsar vi tillsammans. Vi som arbetar här är förskollärare och kuratorer. Här finns det alltid någon att prata med och du kan få stöd och vägledning i din föräldraroll.

Kostnad

Att besöka oss kostar inget och du behöver inte föranmäla dig. Fika finns att köpa till självkostnadspris. Vi ser fram emot att träffa dig och ditt/dina barn.

Varmt välkommen till oss!

Övriga öppna förskolor i Uddevalla

I Uddevalla driver även Svenska kyrkan en öppen förskola. Ring 0522-998 50 för mer information.

I Bokenäs driver en ideell förening öppen förskola i Bokenäs bygdegård. För mer information besök gruppen på Facebook.

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00