Ryttaren Café & Aktivitetscenter

Ryttarens café.

Café Ryttarens personal hälsar alla välkomna!

Ryttarens café & aktivitetscenter

Ryttaren Café & Aktivitetscenter är en trivsam träffpunkt i centrala Uddevalla. Hit är alla välkomna – unga, äldre, barnfamiljer, ensamma eller kompisgäng. Lokalen är mysigt inredd och det finns gott om svängrum för familjer med barnvagn, för dig med rullator eller för dig som är rullstolsburen. Vi har också inrett en särskild lekhörna för barn. Kliv in, sjunk ner i en fåtölj, koppla av med ett sällskapsspel eller en tidning och njut av en god fika eller lätt lunch.

Verksamheten drivs av Uddevalla kommun i samarbete med studieförbund och föreningar.

Kakor.

Caféet

Vårt café drivs som daglig verksamhet inom Uddevalla kommun. Här serveras hembakade kakor och lättare luncher som sallader, smörgåsar och pannkakor.

Aktiviteter

Det är alltid något på gång i vårt aktivitetscenter. Välj bland konserter, föreläsningar, filmvisning, bokcirklar, gympa- och styrketräningspass eller något helt annat. Du är även välkommen att delta i någon av våra kurser och studiecirklar. Håll utkik vad som är aktuellt just nu i vårt program.

Olika grupper samlas regelbundet i våra lokaler, som Afasiföreningens träffar eller kreativa gruppen där vi handarbetar tillsammans. Hör av dig till oss om du är intresserad av att delta eller vill veta mer. Här nedan kan du ladda ner Ryttarens månadsblad för att se vilka aktiviteter vi erbjuder just nu.


Ryttarens månadsblad december, endast text

Ryttarens månadsblad december, text och bilder

Uppträda eller använda våra lokaler?

Kanske är ni en kör, en soloartist eller någon som vill hålla en intressant föreläsning.

Ryttaren lokal.

Ni kan också vara en föräldragrupp eller förening som gärna vill använda någon av våra lokaler dagtid eller kvällstid. I så fall får du gärna kontakta oss. Vi gillar att samarbeta och samverka!

Här finns ett samlingsrum för lite mindre grupper samt en sal som är lämplig för bland annat föreläsningar och som passar för större sällskap.
Vi har också en inspirationsmiljö för välfärdsteknik, du kan läsa mer om den här.

Öppettider

Måndag-fredag 10.00-15.00

​Kontakta oss

Ryttaren Café & Aktivitetscenter
Södra Drottninggatan 16
451 40 Uddevalla

Telefon: 0522-69 51 02

E-post: aktivitetcenterryttaren@uddevalla.se

Kontaktperson: Malin Strömberg

Följ oss på Facebook

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00