Bo hos oss

Elevboende2
Elevboende3
3D-ritning boende

Uddevalla Gymnasieskola ger tillsammans med Uddevallahem dig möjlighet till ett boende under din studietid.

Studentlägenheter

Lägenheter på Kämpegatan 32, Pris:
20,4 kvm kostar 2888:-
29,4 kvm kostar 3171:-

Lägenheter på Fjällvägen 22, Pris:
från 2160:- till 3153:-

Rummen är möblerade med skrivbord och säng. Varje rum har en fiberanslutning där man kan beställa bredband.

Du betalar hyra för tio månader. De två sommarmånaderna utgår ingen hyra och man har inte tillgång till rummet.

Rummen är ljusa och trevliga med egen dusch och toalett. På varje våningsplan finns gemensamt kök som man delar med övriga på våningen. Totalt bor 22 ungdomar fördelade på tre våningsplan i fastigheten.

Lägenheterna ligger centralt med cirka fem minuters gångavstånd till samtliga gymnasiehus och Uddevalla centrum.

Skolans husvärd ansvara för ordning i fastigheten samt sköter visningar.

Hyreskontrakt skrivs med Uddevallahem.

Skolan avgör vilka som erbjuds boende om efterfrågan är större än andelen lägenheter.

Inackorderingstillägg

Kan utgå till elever som måste bo på studieorten på grund av lång resväg.

Bidraget sökes hos hemkommunen (kontrollera med hemkommunen vilken summa som gäller).

OBS! Man kan inte få detta tillägg samtidigt som man får resebidrag.

karta boende

Studentlägenheterna ligger centralt, nära alla skolhus.

2D-ritning

Lägenheterna ligger centralt på Kämpegatan. Rummen är ljusa och trevliga med egen dusch och toalett. På varje våningsplan finns gemensamt kök som man delar med övriga på våningen. Det finns tvättstuga och ett gemensamt allrum där man kan träffa de övriga boende. Totalt bor 22 ungdomar fördelade på tre våningsplan i fastigheten.

Om du är intresserad av boende via
Uddevalla Gymnasieskola - fyll i intresseanmälan
för att ställa dig i kö, så kontaktar vi er.

Endast för elever som går, eller kommer att gå, på Uddevalla gymnasieskola

User information

Sanjin Bahtijarevic, +46 701‑65 71 00