Uthyrning, försäljning, tjänster

Uthyrning - Försäljning - Tjänster

Genom vårt stora utbud av utbildningar så har vi också ett stort utbud utav tjänster.

Lokaluthyrning

Inom lokaluthyrning har vi ett brett utbud främst inom teater och konferenser, vi har lokaler för både små och stora konferenser samt små och stora teaterföreställningar.

I vår teater som är vårt flaggskepp, så tillhandahåller vi med ljud, ljus, projektor och teknisk kunskap. Information om Östrabo konferens och teater samt bokningsförfrågan.

Restaurang Gesällen

Är du hungrig rekommenderar vi er till att gå till vår restaurang Gesällen som drivs av elever, de serverar god mat, Gesällen är en praktisk del av elevernas utbildning.

Beställ bord

Agnebergsbutiken

Allt arbete i butiken, produktion av varor och försäljning sköts helt och hållet av eleverna. Vi säljer bland annat allahanda bageriprodukter och bakverk samt färdiga matkassar.

Frisörsalong

Frisörutbildningen finns mitt i stan på Trädgårdsgatan 7. Där har vi en egen frisersalong med kundmottagning som är mycket uppskattad och välbesökt.

Beställ tid på telefon: 0522-69 75 55

Floristbutik

På Östrabo Y finns en floristbutik som är öppen under läsåret vid vissa tillfällen

Öppettiderna anges på butikens Facebooksida