Fysisk och digital företagslots

För att kunna erbjuda så bra service som möjligt till så många företag som möjligt kommer vi framöver ha både en fysisk och en digital företagslots.

Anledningen till att vi väljer att ha både en fysiskt och en digital företagslots är att vi vill kunna möta och hjälpa kommunens företagare på det sätt och under de tider de behöver vår hjälp. Vi vet att alla företagare inte har möjlighet att ringa under kontorstid och vi vet att vissa föredrar att prata med en fysisk person medan andra uppskattar digital hjälp dygnet runt.

En digital företagslots dygnet runt

Som en del av projektet Företagsspåret arbetar vi med att ta fram en digital företagslots i form av en AI-chatbot. Den digitala företagslotsen kommer finnas tillgänglig dygnet runt för att svara på frågor och lotsa er företagare rätt bland information och tjänster utifrån era behov

Användaren ska genom den digitala företagslotsen även enkelt kunna boka tid med den fysisk företagslotsen. Arbetet med att ta fram den digitala företagslotsen beräknas vara klart under våren 2024.

Förslag på sidor