Näringslivsdagen Uddevalla

Näringslivsdagen är dagen då vi samlar företagare och andra intresserade till ett stort, härligt och gemensamt event. För att lära, nätverka och få ny inspiration.

⭐Uppdatering - datum för 2025 bestämt! Boka in 6 mars 2025 redan nu i era kalendrar för då arrangerar vi Näringslivsdagen 2025 ⭐

Näringslivsdagen

Näringslivsdagen Agnebergshallen 2024

Näringslivsdagen 2024 gick av stapeln 5 mars i Agnebergshallen. Då samlades nästan 600 personer som under en eftermiddag fick lyssna på de fantastiska föreläsarna:

  • Hélène Barnekow
  • Karl Lundvall
  • Lisa Lindström
  • Shervin Razani

Publiken fick också ta del av årets Uddevalla-ambassadörer Daniel och Emil Norberg, som inspirerade alla med sin positiva energi.

En film om en av våra framgångsrika företagare Niclas Norlén - Lumen radio, visades också och slutligen hölls ett mycket intressant panelsamtal med alla deltagare.

Mats Eliasson, Kommunikationschef på Uddevalla kommun, höll ihop dagen och modererade alla samtal på ett uppskattat sätt.

I pauserna hördes sorlet av alla glada, nätverkande människor i Agnebergshallen.

⭐Stort tack för att ni tillsammans med oss och Uddevalla Näringsliv gjorde den här dagen till en verkligt fin händelse och ett mycket fint minne! Vi ser nu fram emot nästa års Näringslivsdag. Håll utkik!

Här finns bilder och film från dagen samlade

Kontaktperson för Näringslivsdagen:

Mats Eliasson, mats.eliasson@uddevalla.se, tel.0522-696017