Barnkultur

Offentlig kultur

För barn i Uddevalla finns det stora möjligheter att delta i kulturlivet, både på skoltid och fritid. Avdelningen kultur arrangerar offentliga teater-, musik- och dansföreställningar, cirkusskola och mycket annat i samarbete med bland annat biblioteken, Bohusläns museum och Regionteater Väst.

Kultur i skolan

Vi samarbetar också med grundskolans utvecklingsenhet som ansvarar för kultur i skolan som verkar för att kultur och skapande ska vara ett naturligt verktyg i lärandet.

Vattenmannen och Speed. Foto: Jeanette Andersson

Höstens barnkulturprogram

Höstens barnkulturprogram finns bland annat att hämta på biblioteken, Kontaktcenter och andra ställen runtom i Uddevalla. Eller så kan du titta i den digitala versionen här.
De arrangemang som är på gång och som inte hann komma med i programmet ser du här nedanför.

Varmt välkommen till höstens barnkultur!

Extrainsatt Bjällerkling!

Biljetterna till Bjällerkling - den ultimata julshowen, gick åt snabbare än en god glögg i juletid....! Så vi har satt in en extraföreställning samma dag. Söndag 15 december klockan 11.00 på Bohusläns museum, Hörsalen. Biljetterna kostar 40 kr och kan köpas på nortic.se. Mer info om Bjällerkling i barnkulturprogrammet.

Instagram & Facebook

På facebook har barnkulturen sedan länge ett eget konto: Barnkultur i Uddevalla. Där lägger vi ut info om våra arrangemang när vi har våra biljettsläpp, samt om det tillkommer arrangemang som inte är med i det tryckta barnkulturprogrammet.

Som grädde på moset har vi också skapat oss ett Instagramkonto: @kulturlivet. Följ det med vetja! Där handlar det inte bara om våra barnkulturarrangemang, utan kultur för alla åldrar, som vår enhet offentlig kultur jobbar med.

Till eder tjänst och med hopp om ett gott kulturliv för alla Uddevallare!

Kontakt

Charlotta Stalefors, +46 522‑69 61 11

Kultursamordnare

charlotta.stalefors@uddevalla.se

Kultur och fritid Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00