Barnkultur

Offentlig kultur

För barn i Uddevalla finns det stora möjligheter att delta i kulturlivet, både på skoltid och fritid. Enheten offentlig kultur arrangerar offentliga teater-, musik- och dansföreställningar, cirkusskola och mycket annat i samarbete med bland annat biblioteken, Bohusläns museum och Regionteater Väst.

Kultur i skolan

Vi samarbetar också med grundskolans utvecklingsenhet som ansvarar för kultur i skolan som verkar för att kultur och skapande ska vara ett naturligt verktyg i lärandet.

Bild från föreställningen Mirakelpojken, pojke på cykel.

Bild från föreställningen Mirakelpojken, Teater Kung & Drottning, foto Daniel Milton.

Barnkultur våren 2021

Vi arrangerar inga offentliga föreställningar och liknande våren 2021. Av den anledningen trycker vi inget barnkulturprogram för hela våren så som vi brukar. Om några av våra planerade arrangemang trots allt går att genomföra, så kommer informationen om det att finnas här. Det kan komma med kort framförhållning, så kika in här lite då och då för den allra senaste informationen. Följ oss gärna på facebook och Instagram. Där lägger vi också ut när det är något på gång! Hoppas vi kan ses snart! Tills dess, ta hand om dig!

Instagram & Facebook

På facebook har barnkulturen ett konto: Barnkultur i Uddevalla. Där lägger vi ut info om arrangemangen när vi har biljettsläpp, samt om det tillkommer arrangemang som inte är med i det tryckta barnkulturprogrammet.

Vi finns också på Instagram: @kulturlivet. Följ det med vetja! Där handlar det inte bara om våra barnkulturarrangemang, utan om kultur för alla åldrar som vår enhet offentlig kultur arrangerar.

Till eder tjänst och med hopp om ett gott kulturliv för alla Uddevallare!

Kontakt

Charlotta Byberg, +46 522‑69 61 11

Kultursamordnare

charlotta.byberg@uddevalla.se

Kultur och fritid Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00