Barnkultur

Offentlig kultur

För barn i Uddevalla finns det stora möjligheter att delta i kulturlivet, både på skoltid och fritid. Avdelningen kultur arrangerar offentliga teater-, musik- och dansföreställningar, cirkusskola och mycket annat i samarbete med bland annat biblioteken, Bohusläns museum och Regionteater Väst.

Kultur i skolan

Vi samarbetar också med grundskolans utvecklingsenhet som ansvarar för kultur i skolan som verkar för att kultur och skapande ska vara ett naturligt verktyg i lärandet.

Den kosmiska havsträdgårdspassagen.Spelades i Uddevalla i februari. Illustration: Johanna Kallin

Vårens barnkulturprogram

Nu är vårens barnkulturprogram över, de sista arrangemangen har vi ställt in eller flyttat på. Håll koll här för info om det händer mer saker under sommaren, annars ses vi igen i höst!

Höstens barnkulturprogram finns här i slutet av augusti, hoppas med nya friska tag!

Inställda föreställningar!

Sus och Bus och Aaooii som skulle spelats torsdag 16 april, samt Bockarna Bruse som skulle spelats 16, 17 och 18 april på våra bibliotek är inställda. Biblioteken är tillfälligt stängda. Vi hoppas kunna boka föreställningarna till ett annat tillfälle längre fram! Håll koll här frampå!

Instagram & Facebook

På facebook har barnkulturen sedan länge ett eget konto: Barnkultur i Uddevalla. Där lägger vi ut info om våra arrangemang när vi har våra biljettsläpp, samt om det tillkommer arrangemang som inte är med i det tryckta barnkulturprogrammet.

Som grädde på moset har vi också skapat oss ett Instagramkonto: @kulturlivet. Följ det med vetja! Där handlar det inte bara om våra barnkulturarrangemang, utan kultur för alla åldrar, som vår enhet offentlig kultur jobbar med.

Till eder tjänst och med hopp om ett gott kulturliv för alla Uddevallare!

Kontakt

Charlotta Stalefors, +46 522‑69 61 11

Kultursamordnare

charlotta.stalefors@uddevalla.se

Kultur och fritid Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00