Barnkultur

De tre skådespelarna i föreställningen

Hur ska det gå för Babette? med Big Wind kommer till Uddevalla i höst! Foto Lina Ikse

Höstens barnkulturprogram

Vilken spännande barnkulturhöst vi har framför oss! Nycirkus, teater, sagostunder, bäbisföreställningar, spöklördag och julshow! Höstens barnkulturprogram släpptes med ett programsläppshallaballo lördag 2 september på stadsbiblioteket. Om du missade det kan du hämta ditt eget exemplar av barnkulturprogrammet på något av våra fyra bibliotek.

Enkät om barnkulturen

Svara på vår enkät om barnkulturen! Vi tycker så klart att barnkultur är något av det viktigaste och roligaste som finns. Men vad tycker du? Det vill vi veta! För vad är våra arrangemang utan dig, vår publik? Ingenting! Så – under hösten finns en enkät här. Enkäten vänder sig till dig som är vuxen och går på offentliga barnkulturarrangemang i Uddevalla tillsammans med barn som är mellan
0–12 år. Du kan svara ända fram till årets slut. Vi ser fram emot att få veta mer om vad du tycker!

Offentlig kultur

För barn i Uddevalla finns det stora möjligheter att delta i kulturlivet, både på skoltid och fritid. Enheten offentlig kultur arrangerar offentliga teater-, musik- och dansföreställningar och mycket annat i samarbete med bland annat biblioteken, Bohusläns museum och Regionteater Väst.

Kultur i skolan

Vi samarbetar också med grundskolans utvecklingsenhet som ansvarar för kultur i skolan som verkar för att kultur och skapande ska vara ett naturligt verktyg i lärandet.

Instagram & Facebook

På facebook har vi ett kontor för barnkulturen: Barnkultur i Uddevalla. Där lägger vi ut info om arrangemangen när vi har biljettsläpp.

Vi finns också på Instagram: @kulturlivet. Följ det med vetja! Där handlar det inte bara om våra barnkulturarrangemang, utan om kultur för alla åldrar som vår enhet offentlig kultur arrangerar.

Till eder tjänst och med hopp om ett gott kulturliv för alla Uddevallare!

Kontakt

Charlotta Byberg, kultursamordnare

+46 522‑69 61 11

charlotta.byberg@uddevalla.se

Kultur och fritid

Varvsvägen 1

451 81 Uddevalla

Förslag på sidor