Sommarjobba på Trygghemgång eller på dagverksamheten Myråsen/ Svalan

Trygghemgång är en förlängd del av hemtjänst som arbetar mot brukare som legat på sjukhus eller korttidsavdelning och med behov av rehabilitering/utredning efter hemgång till ordinärt boende.

I vår arbetsgrupp arbetar vi med ”händerna på ryggen” och tillsammans med brukare/anhöriga lägger vi en plan för hur hjälpen ska utformas framöver, syftet är att brukarna ska vara/bli så självständiga som möjligt. Samverkan är viktigt för oss och vi arbetar tätt ihop med sjuksköterskor, rehab, biståndshandläggare samt ordinarie hemtjänst. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi arbetar över hela kommunen så körkort är ett krav.

Biståndsbedömd dagverksamhet Myråsen/Svalan är en verksamhet som riktar sig mot personer som bor i ordinärt boende och har en demensdiagnos.

Man kommer till oss 1–2 gånger i veckan och målet med verksamheten är att våra brukare ska ha en meningsfull vardag och åka hem med en go känsla i kroppen. I den här verksamheten bjuder vi mycket på oss själva, men får också väldigt mycket tillbaka. Citat från personalgruppen ”här får vi verkligen jobba med guldkant för våra brukare”. Tycker du om aktiviteter och vill sätta guldkant för våra brukare så kommer du trivas hos oss.

 

Förslag på sidor