Bild på 4 personer på altan med skog i bakgrunden.

Ingemar Samuelsson, Marie Dygd, Lars-Åke Dygd och Per Bäckström

Virtus

Virtus Energikonsult AB

Lars-Åke Dygd driver konsultföretaget Virtus Energikonsult AB och har en mycket lång erfarenhet som projektledare inom olika energibolag. Han har tidigare arbetat både på Uddevalla Energi AB, Fortum och Uddevallahem. År 2016 startade han eget konsultföretag och arbetar nu med Ellevio och AFRY.

Virtus Hälsokonsult AB

Dottern Marie Dygd driver företaget Virtus Hälsokonsult där hon erbjuder tjänster inom ergonomi, psykisk arbetsmiljö, beteendeterapi och mental träning. Hon är fysioterapeut i grunden och har dessutom läst en 4-årig påbyggnadsutbildning på Uniståhl Education.

Hon guidar ledningsgrupper som vill arbeta strategiskt för att nå gemensamma mål, arbetar med stress- och konflikthantering och föreläser även om detta. Maries dröm är att få arbeta ännu mer med mental träning och fysisk aktivitet med barn och ungdomar i skolor och föreningar. Allt för att minska den psykiska ohälsan som växer hos barn och ungdomar.

Marie har flera kunder i närheten av Uddevalla men arbetar digitalt över hela Sverige och samarbetar nu även med ett företag i Finland.

Du kanske också är intresserad av