Två personer med en tv-skärm mellan sig.

PIV8 Byggs vd Sebastian Bleckert och Anders Johansson från samma företag.

PIV8 Bygg AB

PIV8 BYGG AB är ett byggnadsföretag av byggare med lång erfarenhet av bransch och byggproduktion.

Företaget grundades 2022 i Uddevalla och ägs Mikael Andreasson och Sebastian Bleckert och drivs tillsammans med duktiga medarbetare. Företaget sysselsätter cirka 50 personer på årsbasis som kontrakteras per projekt. Ett grundläggande krav för samarbete är lång erfarenhet, hög utbildning och yrkeskompetens.

Verksamheten riktar in sig i första hand mot medelstora till lite större projekt såsom bostäder, industrier och skolor m.m. PIV8 BYGG AB;s arbetsområde sträcker sig från Göteborg i söder upp till Bohuslän i norr, Trestadsområdet och Skaraborg österut.

Vi vänder oss till offentliga och professionella beställare, eftersom vi inte har en stor fast organisation skräddarsyr vi den utifrån respektive beställares önskemål. Detta för att möta upp de speciella kraven som gäller för varje individuellt projekt.

Vi har en stark övertygelse att var en del av en samhällsutveckling och vill bidra till samhällsnyttig hållbarhet. Dels i våra projekt men också i engagemang i närsamhällets utbildningsverksamhet och föreningsverksamhet.

Tillbaka till Företagsmaraton

Du kanske också är intresserad av