Jan-Inge Berndtson och Yvonne Berndtson.

Berndt Berndtson Agentur

Berndt Berndtson Agentur AB är en doldis i Uddevalla. Företaget drivs idag av Jan-Inge och Yvonne och förmedlar köp av julkulor, glaspärlor, smycken (bijouterier), ljuslyktor med mera.

De är agenter för fabriker i Tjeckiska Böhmen och en viktig del av affärerna är deras munblåsta och handmålade julkulor av glas. Företaget har ett mycket stort utbud av designade kulor men kunderna kan även själva designa sina egna julkulor.

Berndt Berndtson Agentur AB förmedlar produkter, så kallad ”business to business” (B2B) till både små och stora företag. Företaget startades i en färghandel och frisersalong i Högsäter år 1956 av Berndt Berndtson, som var farbror till Jan-Inge. De har tidigare funnits i Stockholm och Göteborg men sedan Jan-Inge och Yvonne tog över för drygt 20 år sedan drivs verksamheten från Ammenäs.

Företaget har alltid haft fokus på goda kundrelationer och målsättningen är att allt ska fungera utan problem. Kunderna är mer än välkomna till Tjeckien för att besöka de fabriker som Jan-Inge och Yvonne är agenter för. De hjälper då till med allt som behövs för en bra resa, allt görs med kunden i fokus.

Företaget grundades för 68 år sedan och drivs vidare med stor passion.

Läs gärna mer på företagets webbplats:

berndtab.se

Tillbaka till Företagsmaraton

Du kanske också är intresserad av