Light Your Fire - äldsta vejpbutiken i Sverige

Sveriges äldsta vejpbutik ligger i Uddevalla på Lagerbergsgatan 10. Här har Pamela och Christian Brandt drivit butiken sedan 2014, men startade redan 2011 sin online-butik. De säljer vapestartkit, engångs-ecigg och är också juicemakare. De blandar E-juicer själva i sitt labb i källaren och har ett mycket stort utbud att erbjuda sina kunder.

Light Your Fire

Suphaporn Chuiprasert kontaktcenter Uddevalla kommun, Cristian och Pamela Brandt LYF AB och Ingemar Samuelsson, kommunalråd Uddevalla kommun

I butiken i Uddevalla erbjuder de sina kunder drygt 200 olika smaker av E-juicer. Alla smaker finns namngivna på en handskriven griffeltavla på väggen och det är namn som till exempel: The House Liquids, Mumma Juice, Skrock och Explorers Elixirs. Alla dessa E-juicer tillverkar de själva i ett eget labb, en trappa ner. Christian berättar att han under årens lopp har lärt sig att blanda propylenglykol, glycerin och olika smakessenser till schyssta E-juicer. Med åren har han utvecklat många nya smaker.

Förutom E-juicer säljer de också olika vapekit, engångsvape och diverse olika tillbehör.

De driver både den fysiska butiken och en stor e-handel där kunderna finns över hela landet. Och inom några veckor öppnar de även butiken bredvid, där de ska satsa på en helt ny produkt i en ny bransch – inom odling. Det är en så kallad ”growtower”, som hjälper till att odla på liten yta, för en sorts vertikalodling. Det blir en spännande ny produkt för Pamela och Christian!

Mer information om LYF – Light Your Fire: https://www.lyf.se/ och Greenstalk odlingstorn hittas på www.growtowers.eu )