Ljungskile Osteopatklinik

Elin Norlin är utbildad Osteopat och driver, sedan 3,5 år, Ljungskile Osteopatklinik. Mitt i centrala Ljungskile. Osteopati är en manuell behandlingsform som fokuserar på smärta och besvär i kroppen och ser människan som en helhet – att alla delar påverkar varandra.

Ljungskile Osteopatklinik

Elin är utbildad Osteopat vid Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg. En privat utbildning på hela 4 år, där det också ingår 1000 timmars patientarbete. Hon har alltid varit fascinerad av kroppen och hur den fungerar och vill som Osteopat hitta orsaken till patientens besvär, så att hon kan hjälpa kroppen att läka på bästa sätt.

Hon har även nyligen vidareutbildat sig inom det kraniella fältet av osteopatin vid the Sutherland Cranial College of Osteopathy i Storbritannien.

En undersökning hos Elin omfattar hållnings- och rörelseanalys av leder, muskler och bindväv; neurologiska och ortopediska tester samt systematisk undersökning och specifik palpation. Sedan kommer hon fram till en behandlingsplan.

Många kommer till henne med ryggproblem, huvudvärk/yrsel, nack- och axelproblem, ischias, höft- och knäskador, muskel- och ledvärk mm.

Läs mer om hennes företag:

https://www.ljungskileosteopatklinik.se/


Kranium

Visningskranium för osteopati