Vigselförrättare

Här presenterar vi våra vigselförrättare i Uddevalla kommun.

Camilla Josefsson (M)

Sjuksköterska sedan många år tillbaka, arbetar numera som enhetschef. Är politiskt aktiv i kommunen sedan 2007, främst i socialnämnden men även andra uppdrag.
E-post: camilla.josefsson@uddevalla.se

Camilla Josefsson

Camilla Josefsson

Lars Olsson (UP)

Glad 40+ undersköterska som gör sin första mandatperiod i Uddevalla. Har varit politiskt aktiv i många år. Född och uppvuxen i Lane-ryr, bor nu i Uddevalla. Har även hunnit att bo tolv år i Vänersborg. Möten med människor är bland de roligaste som finns, men även fotboll och rock n roll.
E-post: lars.olsson@uddevalla.se

Lars Olsson

Lars Olsson

Ralph Steen (L)

Tidigare arbetat som rektor och lärare på Agnebergsgymnasiet. Fil mag. i samhällsämnen. Har varit ordförande och andre vice ordförande i kommunfullmäktige. Intresserad av utbildnings och internationella frågor samt havet. 
E-post: ralph.steen@uddevalla.se

Ralph Steen

Ralph Steen

Kjell Grönlund (MP)

Tidigare arbetat som psykolog och även varit aktiv inom politiken i Uddevalla. Har varit förste vice ordförande i kommunfullmäktige och barn och utbildningsnämnden. Var vigselförrättare mellan åren 2003 och 2006. Idag en aktiv pensionär.
E-post: kjell.gronlund@gmail.com

Kjell Grönlund

Kjell Grönlund

Stefan Eliasson (SD)

Det är min andra mandatperiod och jag tycker att uppdraget som Vigselförrättare är det finaste uppdrag man kan ha. Jag hoppas få dela mångas lyckliga dag i kärlekens tecken.

E-post: stefan.p.eliasson@uddevalla.se
Tel: 073-364 66 11

Stefan Eliasson

Stefan Eliasson

Christina Nilsson (KD)

Nyvald ordförande i kommunfullmäktige, som stadens ”borgmästare” är det kul att kunna få viga par. Politiskt aktiv sedan 2006, sitter som ledamot i socialnämnden sedan många år. Mina hjärtefrågor är familjen och alla människors lika värde. Jobbar med ungdomar med funktionsnedsättningar när jag inte jobbar med politik.

E-post: christina.a.nilsson@uddevalla.se  
Telefon: 0522-69 61 04

Christina Nilsson

Christina Nilsson

Åsa Carlsson (S)

Jag har varit politiskt aktiv i kommunen ca 10 år men till vardags jobbar jag som Verksamhetspedagog på LSS-boenden. Att möta människor i livets alla skeden är både roligt och givande och därför ser jag med stor glädje fram emot uppdraget som Vigselförrättare. För vad kan vara bättre än att få möta just er på er stora dag.

E-post: asa.v.carlsson@uddevalla.se

Telefon: 070-767 57 34

Åsa Carlsson

Åsa Carlsson

Karin Olsson

Arbetar som rektor på Hovhultsskolan i Uddevalla kommun.
E-post: karin.e.olsson@uddevalla.se 
Telefon: 0522-69 66 20

Karin Olsson

Karin Olsson

Sebastian Johansson

Jag är 30+ år, född och uppvuxen i Uddevalla samt utbildad inom statsvetenskap. Idag arbetar jag i Trollhättan men har under flera år arbetat i Uddevalla kommun som kommunsekreterare. Historia och samhällsfrågor är mina främsta intressen. Jag inleder mitt uppdrag som vigselförrättare under 2023 och ser fram emot att träffa många nya blivande makar och tillsammans genomföra fina vigslar.

E-post: sebastian.johansson@trollhattan.se
Telefon: 073-634 73 81

Sebastian Johansson

Sebastian Johansson

Paula Nyman

Som tjänsteperson i Uddevalla kommun har jag förmånen att arbeta med många spännande frågor, framförallt inom samhällsbyggnad. Oavsett uppdrag strävar jag efter ett gott samspel i mötet med andra människor. Jag ser fram emot att möta er och att få vara en del av detta mycket speciella tillfälle.

E-post: paula.nyman@uddevalla.se
Telefon: 0522-69 63 75

Paula Nyman

Paula Nyman

Anita Olsson (C)

Jag bor i Ljungskile och arbetar inom ekonomi och företagsutveckling både som anställd och i eget bolag. Samhällsengagerad och föreningsengagerad sedan många år och en person som gillar att planera och arrangera roliga saker för andra. Fritiden blir det golf, husbil och turer i naturen.

E-post: anita.c.olsson@uddevalla.se

Telefon: 070-922 94 88

Anita Olsson

Anita Olsson

Annette Frisk (V)

Hej jag heter Annette Frisk och arbetar som undersköterska i Uddevalla Kommun. Just nu tjänstledig för uppdrag som ordförande i Kommunals sektion Uddevalla. Jag tycker om möten med människor i olika sammanhang och ser framemot att träffa er som vigselförättare.

E-post: annette.frisk@uddevalla.se

Telefon: 0522-69 80 79

Annette Frisk

Annette Frisk

Förslag på sidor