Ryttaren Café och Aktivitetcenter

Till Ryttaren är alla välkomna, gammal som ung!

Ryttarens café & aktivitetscenter

Ryttaren Café & Aktivitetscenter är en trivsam träffpunkt i centrala Uddevalla. Hit är alla välkomna – unga, äldre, barnfamiljer, ensamma eller kompisgäng. Lokalen är mysigt inredd och det finns gott om svängrum för familjer med barnvagn, för dig med rullator eller för dig som är rullstolsburen. Vi har också inrett en särskild lekhörna för barn. Kliv in, sjunk ner i en fåtölj, koppla av med ett sällskapsspel eller en tidning och njut av en god fika eller lätt lunch.

Verksamheten drivs av Uddevalla kommun i samarbete med studieförbund och föreningar

.

Fikautbudet på Ryttaren är stort!

Caféet

Vårt café drivs som daglig verksamhet inom Uddevalla kommun. Här serveras goda hembakade kakor och lättare luncher som sallader, smörgåsar och pannkakor. Vi har även alternativ för dig som har allergier så som gluten och laktos. Fråga gärna i kassan om det är något du undrar över!

Aktiviteter

Det är alltid något på gång i vårt aktivitetscenter. Välj bland konserter, föreläsningar, bokcirklar, gympapass, meditation eller något helt annat. Olika grupper samlas regelbundet i våra lokaler, som Afasiföreningens träffar eller kreativa gruppen där vi handarbetar tillsammans. Hör av dig till oss om du är intresserad av att delta eller vill veta mer. Här nedan kan du ladda ner Ryttarens månadsblad för att se vilka aktiviteter vi erbjuder just nu.


Månadsblad Augusti Pdf, 759.1 kB.

Läsvänligt månadsblad Augusti Pdf, 192.1 kB.

 

Har du önskemål om något du skulle vilja se mer av på vårt aktivitetscenter?

Hör av dig till aktivitetssamordnaren. Vi vill gärna att du som besökare ska känna dig delaktig i vad för aktiviteter vi erbjuder!

Uppträda eller använda våra lokaler?

Kanske är ni en kör, en soloartist eller någon som vill hålla en intressant föreläsning?

Ryttaren lokal.

Ni kan också vara en föräldragrupp eller förening som gärna vill använda någon av våra lokaler dagtid eller kvällstid. I så fall får du gärna kontakta oss. Vi gillar att samarbeta och samverka!

Här finns ett samlingsrum för lite mindre grupper samt en sal som är lämplig för bland annat föreläsningar och som passar för större sällskap.
Vi har också en inspirationsmiljö för välfärdsteknik, du kan läsa mer om den här.

Öppettider

Måndag-fredag 10.00-15.00

Obs! Vecka 28-32 har vi stängt under sommaren. Välkomna igen 12 augusti.​Kontakta oss

Ryttaren Café & Aktivitetscenter
Södra Drottninggatan 16
451 40 Uddevalla

Telefon Aktivitetssamordnare: 0522-69 51 02

Telefon Cafét: 0522-69 51 03

E-post: aktivitetcenterryttaren@uddevalla.se

Kontaktperson: Otilia Eek (aktivitetssamordnare)

Följ oss på Facebook

Förslag på sidor