Uddevalla växer, byggprojekt

Uddevalla är en stad på frammarsch. Här finns stora tillväxtmöjligheter och ambitiösa framtidsplaner. Det planeras för nya skolor, flytt av hamnverksamhet, nytt industriområde och ett attraktivare centrum utan översvämningar. Läs om Uddevallas stadsutveckling Pdf, 7.1 MB. och Visionen för stadsutveckling kring Bäveån Pdf, 8.8 MB..

Stadsutveckling och framtidsplaner

Nyheter Uddevalla växer

 • Tre män och en kvinna står med ett blågult band framför en grön fotbollsplan och läktare

  Nu är nya Rimnersvallen invigd

  Vilken arena! Åh så fin! Många lovord hördes när besökarna anlände till invigningen av Uddevallas nya arena Rimnersvallen i lördags. Det blev bandklippning med tal och fanfar, inmarsch av idrottande barn med orkester i täten, prova-på aktiviteter, musik och teater.
 • En man i hjälm och gul varselväst står nere i en vitkaklad bassäng

  Rimnersbadets bassänger tar form med mosaik och kakel

  Bygget av nya Rimnersbadet går framåt i rask takt. Invändigt pågår nu olika typer av installationsarbeten och kakling. Undervisningsbassängen är färdigkaklad och barnbassängen byggs upp med fantasifulla mosaikmönster. Utanför Rimnersbadet pågår markarbeten och fasadarbeten.
 • En kvinna och en man klädda i hjälmar och gula varselvästar står framför Rimnersvallen, man ser gräs i bakgrunden och Västra läktaren

  Nu växer gräset på nya Rimnersvallens fotbollsplan

  Bygget av nya Rimnersvallen går i rask takt framåt! Nu har gräset växt till sig på fotbollsplanen, asfaltering är påbörjad och i juli läggs det röda syntetmaterialet för löparbanor och övriga friidrottsytor inne på Rimnersvallen. Det slutliga arbetet pågår nu med de tre läktarna.

Förslag på sidor