Meny vecka 18

Matbild kostenheten
Nedan ser man serveringsförslag på måltiderna för avdelning.

Måndag

Lunch: Oxjärpar med gräddsås, kokt potatis & sallad

Lunch 2: Helgskinka med legymsallad, kokt potatis & sallad

Kvällsmål: Pastasås med skinka & ostcreme, kokt pasta & sallad

Tisdag

Lunch: Vinkokt fiskfilé med persiljesås och kokt potatis, & sallad

Lunch 2: Helgskinka med legymsallad, kokt potatis & sallad

Kvällsmål: Jordärtskockssoppa med mjuk smörgås & sallad

Onsdag

Lunch: Varmkorv med potatismos, kall gurkmajonnäs & sallad

Lunch 2: Prinskorv med stuvade grönsaker & sallad

Kvällsmål: Crepes med färskost, sallad, mjuk smörgås

Torsdag

Lunch: Ärtsoppa med fläsk och pannkaka & mjuk smörgås

Lunch 2: Prinskorv med stuvade grönsaker & sallad

Kvällsmål: Orientalisk gryta och kokt ris, sallad & smörgås

Fredag

Lunch: Kycklinggryta cantadou, kokt potatis/ris kokta grönsaker & sallad

Lunch 2: Prinskorv med stuvade grönsaker & sallad

Kvällsmål: Kryddigfärs med röda bönor, kokt potatis, sallad & smörgås

Lördag

Lunch: Stekt makrill med spenat, kokt potatis & sallad

Lunch 2: Vegetarisk schnitzel med kall curry/mango sås, kokt ris & sallad

Kvällsmål: Matjesill med gräddfilsklick och kokt potatis & sallad

Söndag

Lunch: Skinkstek med svampsås och kokt potatis, kokta grönsaker & sallad

Lunch 2: Vegetarisk schnitzel med kall curry/mango sås, kokt ris & sallad

Kvällsmål:Risgrynspudding & mjuk smörgås

 

Menyn publiceras med reservation för ändringar.

 

Förslag på sidor