Meny vecka 18
Nedan ser man serveringsförslag på måltiderna för avdelning.
Måndag
Lunch: Oxjärpar med gräddsås, kokt potatis & sallad
Lunch 2: Helgskinka med legymsallad, kokt potatis & sallad
Kvällsmål: Pastasås med skinka & ostcreme, kokt pasta & sallad
Tisdag
Lunch: Vinkokt fiskfilé med persiljesås och kokt potatis, & sallad
Lunch 2: Helgskinka med legymsallad, kokt potatis & sallad
Kvällsmål: Jordärtskockssoppa med mjuk smörgås & sallad
Onsdag
Lunch: Varmkorv med potatismos, kall gurkmajonnäs & sallad
Lunch 2: Prinskorv med stuvade grönsaker & sallad
Kvällsmål: Crepes med färskost, sallad, mjuk smörgås
Torsdag
Lunch: Ärtsoppa med fläsk och pannkaka & mjuk smörgås
Lunch 2: Prinskorv med stuvade grönsaker & sallad
Kvällsmål: Orientalisk gryta och kokt ris, sallad & smörgås
Fredag
Lunch: Kycklinggryta cantadou, kokt potatis/ris kokta grönsaker & sallad
Lunch 2: Prinskorv med stuvade grönsaker & sallad
Kvällsmål: Kryddigfärs med röda bönor, kokt potatis, sallad & smörgås
Lördag
Lunch: Stekt makrill med spenat, kokt potatis & sallad
Lunch 2: Vegetarisk schnitzel med kall curry/mango sås, kokt ris & sallad
Kvällsmål: Matjesill med gräddfilsklick och kokt potatis & sallad
Söndag
Lunch: Skinkstek med svampsås och kokt potatis, kokta grönsaker & sallad
Lunch 2: Vegetarisk schnitzel med kall curry/mango sås, kokt ris & sallad
Kvällsmål:Risgrynspudding & mjuk smörgås
Menyn publiceras med reservation för ändringar.
Eller kontakta oss
Kommunen@uddevalla.se
0522-69 60 00