Sysselsättning

Inom socialpsykiatrin i Uddevalla kommun erbjuds två olika verksamheter med daglig sysselsättning; Aktivitetshuset Hasselbacken och Bokcaféet. Här får du tillgång till stöd och handledning i rehabiliterande syfte.

När det gäller sysselsättning fattas inga formella beslut. Ditt behov av sysselsättning grundas på dina önskemål, förutsättningar och kontakter i övrigt, samt mån av plats. Beslut fattas av enhetschefen. Vill du göra en intresseanmälan om sysselsättning kan du vända dig direkt till Bokcaféet eller Hasselbacken.

Bokcaféet

Bokcaféet erbjuder sysselsättning med aktiviteter och sysslor som till exempel bakning, försäljning, köksarbete, utlåning av böcker, yoga, promenader samt annan friskvård. Det bedrivs även en loppis i lokalerna, som ligger på Skogslyckans torg.

Kontakt

Telefon
072-083 77 44

072-141 87 33

Adress
Sunnanvindsvägen 10
451 60 Uddevalla

Aktivitetshuset Hasselbacken

Hasselbacken erbjuder social samvaro med en mängd olika aktiviteter som måleri, textil, keramik, skrivprojekt, matlagning samt studiecirklar om olika intresseområden. Här kan du även delta i olika former av friskvård, till exempel simning, gym, boule och promenader. Det erbjuds även utflykter av olika slag. Lokalerna är intill Kungstorget och Bäveån.

Öppettider:
Måndag till fredag, dagtid.

Kontakt

Telefon
0522-69 77 55

Adress
Kungstorget 4
451 30 Uddevalla

E-post
Aktivitetshuset Hasselbacken

Förslag på sidor