Öppna förskolan

Uddevalla kommun driver två öppna förskolor, en ligger på Dalaberg och en i centrum. De är en mötesplats för dig med barn mellan 0-6 år. Här kan du få kontakt med andra föräldrar och barn samt delta i våra aktiviteter i en positiv och barnvänlig miljö.

Alla som besöker våra verksamheter ska vara friska och symtomfria och alla (både vuxna och barn) tvättar och spritar sin händer vid ankomst till förskolan.

Öppna förskolan Dalaberg tel 0701-65 71 96

Öppna förskolan Centrum tel 0707-85 83 05, 0522-69 68 49

Varmt välkomna!/ personalen på öppna förskolorna på Dalaberg och i Centrum


Följ oss gärna på Facebook.

Vad är öppna förskolan?

Här finns det mycket roligt som ni kan göra tillsammans. Kanske vill ni måla med våra härliga färger och penslar? Eller sitta och mysa och läsa i vår bokhörna? Något pyssel finns alltid framme vid pysselbordet, personalen visar er gärna! Vi har många olika saker att välja mellan och ni får gärna komma med egna önskemål.

Vid varje öppettillfälle har vi en sångstund. Då sjunger och ramsar vi tillsammans. Vi som arbetar här är förskollärare och kuratorer. Här finns det alltid någon att prata med och du kan få stöd och vägledning i din föräldraroll.

Kostnad

Att besöka oss kostar inget och du behöver inte föranmäla dig. Fika finns att köpa till självkostnadspris. Vi ser fram emot att träffa dig och ditt/dina barn.

Varmt välkommen till oss!

Övriga öppna förskolor i Uddevalla

I Uddevalla driver även Svenska kyrkan en öppen förskola. Ring 0522-998 50 för mer information.

I Bokenäs driver en ideell förening öppen förskola i Bokenäs bygdegård. För mer information besök gruppen på Facebook.

Förslag på sidor