Öppna förskolan

Uddevalla kommun driver två öppna förskolor, en ligger på Dalaberg och en på Kungstorget. De är en mötesplats för dig med barn mellan 0-6 år. Här kan du få kontakt med andra föräldrar och barn samt delta i våra aktiviteter i en positiv och barnvänlig miljö.

OBS! Ny information angående vår verksamhet.

MAS (medicinsk ansvarig i kommunen) har nu beslutat att då avståndsrekommendationerna fortfarande gäller fortsätter vi med vårt bokningssystem tillsvidare. Smsa den förskola du vill besöka.

Undantag sker på fredagar (med start 15/10) i 0-6 års gruppen på Öppna förskolan Kungstorget. Då är det öppet för alla familjer där de vuxna är fullvaccinerade. Vi utgår från att alla tar ett personligt ansvar gällande detta.

Naturligtvis gäller det fortfarande att alla som besöker våra verksamheter är friska och symtomfria och att alla (både vuxna och barn) tvättar och spritar sin händer vid ankomst till förskolan.

Öppna förskolan Dalaberg, 0701-65 71 96

Öppna förskolan Kungstorget, 0707-85 83 05

Varmt välkomna!/ personalen på öppna förskolorna på Dalaberg och Kungstorget

 

Följ oss gärna på Facebook.

Vad är öppna förskolan?

Här finns det mycket roligt som ni kan göra tillsammans. Kanske vill ni måla med våra härliga färger och penslar? Eller sitta och mysa och läsa i vår bokhörna? Något pyssel finns alltid framme vid pysselbordet, personalen visar er gärna! Vi har många olika saker att välja mellan och ni får gärna komma med egna önskemål.

Vid varje öppettillfälle har vi en sångstund. Då sjunger och ramsar vi tillsammans. Vi som arbetar här är förskollärare och kuratorer. Här finns det alltid någon att prata med och du kan få stöd och vägledning i din föräldraroll.

Kostnad

Att besöka oss kostar inget och du behöver inte föranmäla dig. Fika finns att köpa till självkostnadspris. Vi ser fram emot att träffa dig och ditt/dina barn.

Varmt välkommen till oss!

Övriga öppna förskolor i Uddevalla

I Uddevalla driver även Svenska kyrkan en öppen förskola. Ring 0522-998 50 för mer information.

I Bokenäs driver en ideell förening öppen förskola i Bokenäs bygdegård. För mer information besök gruppen på Facebook.

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00