Familjeförskolan

Interiör på familjeförskolan

På familjeförskolan arbetar Lotta (förskollärare) och Ulrika (socionom). Vi har grupper för er som är föräldralediga med små barn.

Vi är en del av förebyggandeenheten inom socialtjänsten. 

Basgruppen

Basgruppen vänder sig till dig som är nybliven mamma, kanske ensamstående eller saknar stöd i din omgivning. På familjeförskolan kan du träffa andra mammor i liknande situation och knyta kontakter.

Basgruppen är en fast grupp för 6 mammor och barn. Gruppen träffas måndag, tisdag och torsdag klockan 9,30-13,30. Vi pratar om saker som rör barn och föräldrar, relationer med mera. Vi sjunger, pysslar och har babymassage. Frukost och lunch lagar och äter vi tillsammans.

Partners är välkomna på besök i gruppen och att delta i gemensamma aktiviteter som till exempel föräldrakvällar, gårdsfester, spädbarnsmassage och julfest.

Att gå på familjeförskolan kostar ingenting.

Fredagsgruppen

Fredagsgruppen är också en fast grupp med samma program som i Basgruppen. Gruppen träffas en dag i veckan.

Unga gruppen

Här finns en mötesplats för er som är upp till 23 år, gravida eller har barn 0-1 år. Vi sjunger, pysslar, har babymassage och bjuder på fika. Gruppen träffas en gång i veckan.

För mer information och tider, ring eller sms:a oss.

Hur kommer jag med?

Vill du ha en plats i Basgruppen, Fredagsgruppen eller i Unga gruppen kan du kontakta oss på familjeförskolan. Du kan även prata med din barnmorska, socialsekreterare, BVC eller personalen på öppna förskolan.

Ingång till familjeförskolan

Kontakt

Telefon
0522-69 67 80

SMS: 0701-65 76 71

Adress
Myråsvägen 3

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00