Familjeförskolan

Interiör på familjeförskolan

Familjeförskolan i Uddevalla vill nå dig som är nybliven mamma, kanske ensamstående eller saknar stöd i din omgivning. På familjeförskolan kan du träffa andra mammor i liknande situation och knyta kontakter.

Partners är välkomna på besök i gruppen och att delta i gemensamma aktiviteter som till exempel föräldrakvällar, gårdsfester, spädbarnsmassage och julfest. Att gå på familjeförskolan kostar ingenting.

På familjeförskolan arbetar Lotta (förskollärare) och Ulrika (socionom). Vi är en del av förebyggandeenheten inom socialtjänsten.

Basgruppen

Basgruppen är en fast grupp med cirka 6 mammor och deras späda barn. Gruppen träffas måndag, tisdag och torsdag klockan 9.30-13.30. Vi pratar om saker som rör barn och föräldrar, relationer med mera. Vi sjunger, pysslar och du får lära dig babymassage. Frukost och lunch lagar vi tillsammans.

Fredagsgruppen

Fredagsgruppen är också en fast grupp med samma program som Basgruppen. Gruppen träffas en dag i veckan.

Hur kommer jag med?

Vill du ha en plats i Basgruppen eller Fredagsgruppen kan du kontakta oss direkt på familjeförskolan. Du kan även prata med din barnmorska, socialsekreterare, BVC eller personalen på öppna förskolan.

Ingång till familjeförskolan

Kontakt

Telefon
0522-69 67 80

Besöksadress
Myråsvägen 3

Adress
Familjeförskolan
Myråsvägen 3
451 73 Uddevalla

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00