Mat, lunch i förskolan

Matbild kostenheten

Förskolans matsedel

Vi använder oss av dinskolmat.se för att presentera vår matsedel. Ladda gärna ner appen "Din skolmat" så har du vår matsedel direkt i telefonen.

Matsedel vecka 16-19


 

Vecka 16  PÅSK. Kökets egna specialiteter. Påsklunch serveras under veckan

 

Vecka 17

Måndag 22/4 ANNNANDAG PÅSK

Tisdag 23/4 Grönsaksbiff med sås och ris

Onsdag 24/4 Köttfärssoppa med mjuk smörgås

Torsdag 25/4 Fiskpudding med smörsås och potatis

Fredag 26/4 Sjömansbiff

 

Vecka 18

Måndag 29/4 Cajun Queensås med spagetti

Tisdag 30/4 Stekt falukorv med potatismos

Onsdag 1/5 HELGDAG

Torsdag 2/5 Kassler, sås och ris eller kasslergratäng

Fredag 3/5 Kokt fisk med dillsås och potatis

 

Vecka 19

Måndag 6/5 Fisk i smakrik sås med potatis

Tisdag 7/5 Kålpudding med sås och potatis

Onsdag 8/5 Potatis- och broccolisoppa med mjuk smörgås

Torsdag 9/5 Skinksallad med dressing och mjuk smörgås

Fredag 10/5 Fiskgratäng med ris

 

Varje måltid innehåller också:

  • grönsaker råa eller tillagade
  • dryck (lättmjölk och vatten)
  • hårt bröd med smörgåsmargarin

Smaklig måltid!

Med reservation för ändringar.

Kontakt

Margreth Lyngstam, +46 522‑69 70 86

Enhetschef

margreth.lyngstam@uddevalla.se

Samhällsbyggnad Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Jonas Jarsén, +46 522‑69 75 79

Enhetschef

jonas.jarsen@uddevalla.se

Samhällsbyggnad Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Helena Fritzén, +46 522‑69 53 75

Enhetschef

helena.fritzen@uddevalla.se

Samhällsbyggnad Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Karin Nilsson, +46 522‑69 70 88

Enhetschef

karin.nilsson@uddevalla.se

Samhällsbyggnad Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Ulrika Eriksson, +46 522‑69 74 75

Enhetschef

ulrika.eriksson@uddevalla.se

Östrabo Yrkes (köket) Agnebergsgymnasiet (köket)

451 81 

UDDEVALLA

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00