Sommarfritids

På sommarfritids gör vi roliga utflykter.

Eftersom de flesta barn är lediga är inte alla fritidshem öppna hela sommaren. Om ditt barn behöver omsorg vecka 28-29-30-31 kan det innebära att ditt barn behöver byta fritidshem under de veckorna.

Det är fritidshemmen på Sommarhemsskolan och Källdalsskolan som kommer att ha jouröppet under veckorna 28-31 (220711 - 220805).

Kommunen strävar efter att verksamheten ska bli så bra som möjligt för både barn och personal under sommaren. Det är därför av stor vikt att du som är vårdnadshavare lämnar in uppgifter om din/er semester så tidigt som möjligt. Fyll i ditt barns schematider via e-tjänsten nedan senast 1 juni 2022. Har du inte fått din semester beviljad än ska du ändå lämna dina önskemål till oss.

Observera att sommarfritids bara är tillgänglig för elever som har haft fritidshemsplacering under året. Under din semester/studieledighet förutsätter vi att ditt/dina barn inte behöver omsorg på fritidshemmet. Elever har, precis som vuxna, rätt till ledighet från sin skola och fritidshem under sommaren.

Ordinarie fritidsverksamhet på respektive skola börjar igen vecka 32.

Viktiga datum

  • Mellan 1 april-1 juni är e-tjänsten öppen för anmälan.
  • 28 juni anordnas öppet hus för barn och vårdnadshavare kl 17-18 på Sommarhemsskolan och Källdalsskolan.

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00